Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebujesz SM do Metina? Nie wydajac przy tym realnych pieniedzy? Zapraszam

ssjpolakssj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was!
wszystkich ktorzy chca zarobic SM nie wydajac przy tym realnych pieniedzy jakos 2-3 dni temu natrafilem 
na portal na ktorym oferuje sie za zdobywanie pkt darmowe doładowanie Smoczych Monet do Metina oraz do innych gier
np. League of Legend, World of Tanks, Elsword i duzo duzo innych gier tego typu lub zupełnie innych jak np Dark Orbit
Strona za zdobycie 2k pkt oferuje nam 50 Smoczych Monet (co starczy na nie jedna chociazby przepustke do v2 lub fryza dla postaci)
co zawsze nam cos daje bo przeciez lepsze to nic prawda? :)
pkt zbiera sie dosc łatwo ja w 2 dni uzbierałem ich 1k a zbiera sie je np przez granie w inne gry przez jakis czas 
Przy okazji w momecie Rejestracji z tego Linku otrzymacie +30 pkt na start jako ze zakładacie refling nie bede tego ukrywac
bo przeciez kazdy chce zarobic a z opini moich znajomych i wielu ludzi ktorzy wrzucaja filmiki z tym portalem na yt opinia brzmi mniej wiecej tak

Cytat:

"myslalem ze to jakies gowno lecz to jednak naprawde działa"

Link z Rejestracja;

xx

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...