Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dziś kupiłem doładowanie za 20 zł (paysafecard), czyli miałem dostać 840 RP. Chciałem kupić nocturne'a, na którego brakowało mi 35 RP. Więc poprosiłem kolegę (do którego konta znam passy) czy mogę skorzystać z jego 111 RP. Zgodził się, więc wszedłem na jego konto doładowałem RP, po czym chciałem sobie przesłać prezent i tu nagle wyskakuje wiadomość: "Błąd: Za krótko jesteście znajomymi!", tylko że w tym problem iż niedawno (z 2 tyg. temu) zrobiliśmy to samo i wszystko przeszło pomyślnie. Teraz takie coś (nie usuwaliśmy siebie ze znajomych!).

Pozdrawiam i liczę na jakąś pomoc :-)

Opublikowano

Może przypadkiem missclickiem dodałeś go do listy ignorowanych, bądź on Ciebie?

Akurat w tym problem, że nie ;/

W znajomych mam go od stycznia...

@down

Mówię, że na pewno nie!

Opublikowano

Na 100% misslicknąłeś go w grze na tabie dałeś mu mute'a, nic na to nie poradzisz musisz czekać, parę miesięcy temu miałem ten sam problem, pisałem nawet do supportu w tej sprawie <2 osoba miała nick taki sam jak ja tylko inna nazwa champa>, odpisali mi z automatu że nic na to nie poradzą ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...