Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd MYSQL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaloguj się do maszyny wpisz /etc/rc.d/netif restart i wpisz /start , po czym znów /etc/rc.d/netif restart i znów /start  i zobacz.,

IP daj z końcówką .100

Opublikowano

zaloguj się do maszyny wpisz /etc/rc.d/netif restart i wpisz /start , po czym znów /etc/rc.d/netif restart i znów /start  i zobacz.,

IP daj z końcówką .100

Po wpisaniu /etc/rc.d/netif restart nic się nie dzieje. Sory najważniejszej rzeczy chyba nie podałem to jest VPS.

Tylko że ja mam ogólnie ip z końcówka .100

Opublikowano

Po wpisaniu /etc/rc.d/netif restart nic się nie dzieje. Sory najważniejszej rzeczy chyba nie podałem to jest VPS.

Tylko że ja mam ogólnie ip z końcówka .100

Na Vpsie powinno być normalne hm.. nie wiem co zrobić.

Opublikowano

Dużo ludzi ma z tym Problem . Spróbuj Innego Navicata . Albo Formatuj Kompa . A jak jeszcze to nie pomoże sprawdź czy dobrze wpisujesz port i zobacz czy ci zapora nie blokuje . Jak blokuje to wyłącz . Sam miałem taki problem denerwowałem się szukałem na internecie aż w końcu znalazłem że trzeba zapore wyłączyć . Wyłączyłem i po sprawie . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...