Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaco a s4

avoi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jungle działa w miarę dobrze, dobrze też gankuje, ale late to split push, chyba, że przeciwnicy są głupi.

Opublikowano

Shaco jest dobrą postacią, tylko nie buduj na nim lanterna ponieważ jest to postać którą się gankuje, lizard > flare na shaco.

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

Shaco jest to moja jedna z ulubionych postaci :P Jak się nią ogarnie to naprawdę kosi. Szczególnie teraz z flarą( nie wiem jak po nerfie jej). Polecam Ci nią grać ostatnio miałem nim quadrę :P

Opublikowano

Shaco bardzo dobrze się spisuje w dzisiejszej mecie z flarą. Oglądając sirhceza z 700 stackami nasusem i 5 itemkami shaco po nerfie flary czyli dzisiaj zjadł nasusa w mniej niż 2 sekundy. Sirhceż wchodząc w krzaki nie wiedział co się stało. Więc ludzie którzy nie doceniają shaco niech poogladają streamy.

Opublikowano

I ostatnie, pytanie macie do niego jakiś poradnik/sprawdzone buildy??

Gdyż moja ostatnia gra opierała się na shaco ad..

Berserkery, phantom dancer, botrk, ie, last whisper, cos na survi

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ja Ci polecę budować Shaco pod life steal'a, wiem może się to wydawać dziwne, ale się sprawdza. Shaco pod lf zadaje wystarczający dmg i do tego jest nie zniszczalny w 1 na 1. W tf'ach też daje rade, w 3 hitach potrafi uleczyć całe hp. Build to botrk, hydra, bt, w trakcie jakieś butki i reszta pod tanka. Czekam na hejty ;__;.

edit: Jak chcesz zamiast bt możesz kupić lw.

Opublikowano

Ja Ci polecę budować Shaco pod life steal'a, wiem może się to wydawać dziwne, ale się sprawdza. Shaco pod lf zadaje wystarczający dmg i do tego jest nie zniszczalny w 1 na 1. W tf'ach też daje rade, w 3 hitach potrafi uleczyć całe hp. Build to botrk, hydra, bt, w trakcie jakieś butki i reszta pod tanka. Czekam na hejty ;__;.

edit: Jak chcesz zamiast bt możesz kupić lw.

Beznadziejny build. Kupuje sie max 1 item na ls

A Masterki, jak ułożyć pod niego, masz?

21/9. Z tą masterka, ze crit daje ci predkosc ataku na kilka sekund. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Wielkie dzięki, to z tego co rozumiem, budować go pod Ls?

Nie. Wejdź sobie na strone probuilds, wpisz shaco to rozwieje twoje wszelkie wątpliwości. Tylko z tej storny mozna sie wzorować co do buildów, bo pro gracze wiedzą lepiej niż jakiś silver

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Plus shaco jest taki że może iść na mida topa jungle i będzie OP ja chodzę nim na mida i topa i buduje go pod AP AP SHACO PENTAKILL ! 

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Ja do niego preferuję taki build:

Top:

Botrk

Shiv

IE

TriForce(op na nim)

Berserkery

GA/Omen/Banshee

Jungle:

TriForce zmieniasz na item na jungle.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie. Wejdź sobie na strone probuilds, wpisz shaco to rozwieje twoje wszelkie wątpliwości. Tylko z tej storny mozna sie wzorować co do buildów, bo pro gracze wiedzą lepiej niż jakiś silver.

Ta, a grałeś pod ls? Nie grałeś więc nie oceniaj. No tak bo lepiej mieć bezsensownego kryta i zabić 1 osobe w tf'ie i paść jak gówno. Zobacz sobie kolesia Shaclone jest w diamencie i dostał się tam grając tylko shaco, i też gra pod ls. Nie budować więcej niż jeden item pod ls, bo co? bo meta?

Opublikowano

best shaco eu składa się tak;

lizard - hydra - trinity - statik - ie buty zaleca się mobility bądz berki a potem sprzedaje na zephyra

można też nie składać ie i lw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...