Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imha.

krzychu853

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zostawiłem na 4h bota na ezotach i tylko niestety jeden rib dropł. Mam do was takie pytanie. Czy w imha (m3) dobrze lecą fms/riby? Lub czy lepiej postawić bota na generałach w m2. Gdzie najwięcej zarobie ?

Opublikowano

zrób sobie mentala na 10lvl i pójdź do imha i drop z rękawicą do 18lvla napewno więcej zarobisz niż na ezotach lub generałach

Opublikowano

Mam możliwość zostawienie 2-3 botów, więc czy kupować dla każdego rękawiczke czy bez tej rękawicy też w miarę będzie jakoś lecieć ?

Opublikowano

"Jakoś" będzie lecieć i bez rękawicy. Jak chcesz wyciągnąć naprawdę dużo na 3 kontach to dla każdego kup. Inaczej troche słabiej będzie dropić.

Opublikowano

ale bot na imha nie da rady bo będzie padać lepiej sam tam drop z rękawicą

Opublikowano

Jeszcze takie ostatnie pytanie. Czy żeby wbijać lv dla konia np 2,3,4 itp to trzeba mieć 35? Bo mam na woju 30 i nie można dalej ;p Nie ma tego punktu u stajennego

Opublikowano

nie musisz miec 35 lvl. moze dlatego nie mozesz robic poniewaz misje robi sie co 24h

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

6-12 lvl mentalem do imha z rękawicą i drop będzie o wiele lepszy.

6lvlem nie da rady chyba że będzie miał całe eq +9 w co wątpię

Opublikowano

Jeszcze takie ostatnie pytanie. Czy żeby wbijać lv dla konia np 2,3,4 itp to trzeba mieć 35? Bo mam na woju 30 i nie można dalej ;p Nie ma tego punktu u stajennego

Zależy na jaki poziom chcesz go robić, wiem że aby zrobić Militara jest jakaś granica lvlowa.

Opublikowano

Mi sie wydaje ze 3x boty = 3x rekawiczki . sam mialem rekawice i z metkow mialem takie drop ze po 10 lecialem do m2 do depo . wtedy drop.jest naprawde mega

Opublikowano

Do 10lvla konia nic dodatkowego nie jest wymagane tylko medal konny. Sprawdź zwoje misji bo możliwe ze kiedy nie miałeś medalu odesłał cie stajenny do lochu (wyświetla się zwój) i dopiero po osunięciu tego zwoja wyświetli się opcja szkolenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...