Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi HELP ME .!

Elosik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć hej hello mam pytanie dlaczego mam takie okropne lagi ! ?  na początku gry przy respie gdy się zaczyna mam 60 fps norma ale  zaczynam walczyć mam od 8 do 11 ? mam pytanie dlaczego kiedyś tak nie miałem tylko teraz przez ten czas tylko robiłem proces recovery jak ktoś zna ten F9 co czysci cały komputer mój komputer

Ram :4gb

Procek:Dual Core CPU T4400 @ 2.20GHz

System 64 bitwo Windows 7

Karta Graficzna :Nivida GeForce 310M

Proszę o szybką pomoc daje około 50 lików i 5 w profilu pilnie potrzebuję pomocy z takimi lagami nie da rady grać jeśli chodzi o rzeczy które próbowałem Game boster próbowałem ale miałem około 70 fps przy respie na starcie a potem 11 gdy walczyłem . Proszę o pomoc !

ps: Nie robiłem żadnych aktualizacj wyłączyłęm automatyczne aktualizowanie bo strasznie wkurzało .!

Opublikowano

sprawdz temperatury kompa,jak jest taki spadek to znaczy,ze pewnie sie przegrzewa lub masz wirusy,antywirek nic nie wykrywa? przeczysc kompa ccleanerem, mam jeszcze pytanie kiedy ostatnio paste termo zmieniales?

baner.png

Opublikowano

sprawdz temperatury kompa,jak jest taki spadek to znaczy,ze pewnie sie przegrzewa lub masz wirusy,antywirek nic nie wykrywa? przeczysc kompa ccleanerem, mam jeszcze pytanie kiedy ostatnio paste termo zmieniales

Wszystko jest ok nie ma żadnego wirusa żadnego mogę się założyć . Cclieaner zaraz sprobuje zrobić ref . !

Opublikowano

Wejdź na stronę MPCpc.pl (nie reklamuje) zrób logi wyślij im na forum i Ci poprawią jeśli coś źle jest, a jak masz dobrze to doradzą, żebyś nie miał tak mało FPS

O dziwo ja mam zawsze 60 fps, mogę mieć 100+ ale nie chce, często mam lagi przez internet 1.5 mb ;/ ale ostatnimi czasu jakąś od miesiąca rzadko mam lagi, riot chyba już nie ma problemu z tym (koledzy też rzadko mają)

A tak ode mnie to sprawdź czy masz plik PMB. ( ale ten plik chyba działa na ping, a nie fps ale nie jestem pewny )

Opublikowano

U mnie fpsy spadają na laptopie jak się przegrzewa. Najlepiej graj na minimalach i spróbuj defragementacji dysku czy przeskanuj komputer tym programem "anty malware" coś takiego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...