Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystiqe.eu - Śladami twoich marzeń ! [Dedyk] [Medium]

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER WYSTARTOWAŁ 3 DNI TEMU

A PREZENTACJA ZNIKŁA Z FORUM .

dc4d34d94264b806m.jpg

Witam wszystkich , Mystiqe.eu to reaktywacja serwera , pierwszą odsłone napewno pamiętacie i wspomnienia myślę że były wysokich progów !

Serwer nieco się zmienił jest wiele nowości , dodatków  , zmian w cliencie etc .
Zmiany zaszły na lepsze , bugi wyeliminowane do minimalnych stopni , profesionalny i doświadczony team .

Wypisywać można wiele , prezentacja może mieć i 10 stron lecz ciepło i wyjątkowość tego serwera zaznacie dopiero gdy sami zalogujecie i sprawdzicie jak wiele ciekawych atrakcji na was czeka , i myślę że zostaniecie na wiele wiele dłużej , co tam się rozpisywać , mała prezentacja poniżej a po resztę zapraszam do gry !

Raty
                                                                     Exp -  150%
                                                                     Drop - 20%
                                                                                             Yang - 250%

Strona :

https://pl.mystiqe.eu/index.php?s=home'>https://pl.mystiqe.eu/index.php?s=home

https://pl.mystiqe.eu/index.php?s=register'>https://pl.mystiqe.eu/index.php?s=register

Download :

download.mystiqe.eu/Mystiqe.exe

Skan : t5i00m.png

Na Start / Client / Interface

2dv3ofo.png

Handlarze :

3176q1h.jpg     

2yju8vl.jpg

x5uruh.jpg

Bonus Switcher pod F5

rqyr7q.png

Tablica Ogłoszeń :

34pcswo.png

* Tablica ogłoszeń w której możemy sprawdzić , nadchodzące eventy , zmiany na serwerze oraz wiele innych rzeczy , które musicie sami sprawdzić !

Bank :

2whku8h.png

Naprawdę fajna sprawa , nie jest to zwykły bank który znajduje się u Dozorcy , ten bank jest zawsze z nami i znajduje się pod klawiszem "X" więc zawsze mamy go ze sobą i możemy sobie dowolnie manipulować naszą pulą Yang .

System Zabójstw :

5npxr7.png

System pokazuje zabitych przeciwników oraz potworów , można go zamknąć kombinacją klawiszy Ctrl+S

Drewniany Manekin

91f8ye.png

Nie ma co dużo opisywać , można sobie na nich przetestować nasze DMG :)

6/7 Bon - Tak

Na serwerze znajdziemy 6-7 Bon ,  dropi z bossów i metków na 100lv + , lecz w 6-7 są bony dostępne tylko do expa .

TEAM :

[GA]Amaranth

[GA]Virnor

[GM]CiCi

Dostałem zgode na stworzenie prezentacji , jako iż jestem tylko graczem , i od siebie mogę szczerze polecić i zaprosić na serwer .

Prezentacje postaram się aktualizować na bierząco ponieważ tutaj ukazałem tylko 20% tego co znajduję się na serwerze , ponieważ chcę aby gracze sami , wciągneli się w świat Mystiqe !

TRAILER :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2lJSDSSWAOQ

Generator :

gpmt2nazwa-Mystiqe.eu.png

gpmt2-Procesor.png
z NASA
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
z NASA
gpmt2-Lacze.png
z NASA

gpmt2-Strona%20Glowna.png

https://pl.mystiqe.eu/

gpmt2-Rejestracja.png

https://pl.mystiqe.eu/index.php?s=register'>https://pl.mystiqe.eu/index.php?s=register

gpmt2-Item%20Shop.png

https://pl.mystiqe.eu/index.php?s=itemshop

gpmt2-Client.png

http://download.mystiqe.eu/Mystiqe.exe

gpmt2-Latka.png

gpmt2-Skan%20Latki.png

gpmt2-Na%20Start.png
Miecz +9
gpmt2-Handlarze.png
Na ss
gpmt2-Bony.png
W grze
gpmt2-Ulepszacze.png
Tak
gpmt2-Exp.png
x 150 %
gpmt2-Drop.png
x 20 %
gpmt2-Yang.png
x 250 %

gpmt2-Administracja.png
[GA]Amaranth
[GA]Virnor
[GM]CiCi

gpmt2-Od%20autora.png
Od autora

Opublikowano

Serwer fajny lecz administracji nie widać by co kolwiek organizował gram tam już 3 dni podsiadam 2 postacie 50 + lv i polecam serwer lecz by być dobrym trzeba ładowac w is inaczej sie nie da !

Opublikowano

Nie trzeba ładować w is , Administracja jest na ts codziennie , tylko nie o każdej porze bo pracuje :) , a co do IS jest bardzo tani i nie ma tam nie wiadomo jakich cudów i większość można zdobyć w grze , pozdrawiam

Opublikowano

Z 3 raz już startuje ten serwer albo i lepiej..

W prezentacji nie ma nic co by przyciągnęło moją uwagę.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mizune jeżeli twój post ma być zbędny to nie pisz ich więcej , prezentacja to nie wszystko , najlepiej wywalić milion obrazków to powiesz ze za dużo tego i też nie wbijesz ,  serwer ma swoj klimat i Ci co znają jego pierwszą odsłone napewno wejdą i na tą , a serwer jest opłacony na kilka miesięcy do przodu więc nie przejmujemy się tym że tak zle wystartowaliśmy przez tą usunięta prezentacje .

Opublikowano

Mizune jeżeli twój post ma być zbędny to nie pisz ich więcej , prezentacja to nie wszystko , najlepiej wywalić milion obrazków to powiesz ze za dużo tego i też nie wbijesz ,  serwer ma swoj klimat i Ci co znają jego pierwszą odsłone napewno wejdą i na tą , a serwer jest opłacony na kilka miesięcy do przodu więc nie przejmujemy się tym że tak zle wystartowaliśmy przez tą usunięta prezentacje .

Po pierwsze to uważam że Twoja prezentacja jest bardziej zbędna niż mój post.

Po drugie, w godzinach szczytu na pierwszej odsłonie było 30 osób w porywach do 32, na drugiej jest jeszcze gorzej. (Według Ciebie, bo ja tych odsłon naliczyłem znacznie więcej niż dwie)

No i w końcu, po trzecie, jak osoba która nie potrafi napisać nawet jednego poprawnego zdania, może być administratorem serwera?

Jeśli za zbędny, uważasz komentarz "Nie ma nic, co by przyciągnęło moją uwagę" to zakładam że jesteś zwykłym zjebem który liczy na pozytywne komentarze których od NORMALNYCH ludzi na pewno nie uzyska (Metin2 Kids nie zaliczają się do normalnych ludzi.)

Niestety jak się wykłada na tace gówno, ludzie nie będą na to reagowali jak na kawior.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Gdy widzę słowo "zjeb" to już nie mam chęci  z Tobą pisać i następne twoje posty bedą zgłaszane moderatorowi , sam  z siebie głupka robisz bo tak Ci na tych obrazkach zależy że nie czytasz co tam pisze , bo administratorem nie jestem , dostałem tylko zgode , i nie liczę na pozytywne komentarze , tylko na komentarze osób które zawitały na serwer i wtedy myślę można go ocenić :)

Opublikowano

4 osoby online. No nie źle. Szkoda że serwer już wystartował bez zapowiedzi bo by mogło być znacznie więcej ludzi. No trudno nie zawitam ale powodzenia.

Opublikowano

Gdy widzę słowo "zjeb" to już nie mam chęci  z Tobą pisać i następne twoje posty bedą zgłaszane moderatorowi , sam  z siebie głupka robisz bo tak Ci na tych obrazkach zależy że nie czytasz co tam pisze , bo administratorem nie jestem , dostałem tylko zgode , i nie liczę na pozytywne komentarze , tylko na komentarze osób które zawitały na serwer i wtedy myślę można go ocenić :)

Spoko jak dla mnie możesz być tylko ich pachołkiem, nie robi mi to żadnej różnicy.

Serwer jest chujowy, jeśli robię z siebie głupka oceniając go w ten sposób to oby takich głupków pojawiało się co raz więcej.

PS. Jeśli coś prezentujesz i jak to sam napisałeś, nie liczysz na pozytywne komentarze, to nazywając Cię "zjebem" wrzuciłem Cię w trochę za niskie stadium idiotyzmu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Głupek głupkiem ale ta prezentacja serio jest uboga. lepiej wstawić generator i uzupełnić go kilkoma zdaniami i marnymi ss. Z tego co zauważyłem to ludzie zwracają bardzo dużą uwagę na prezentacje i radze ją uzupełnić bo w innym przypadku ten dedyk się tylko zmarnuje :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer serwer na wypasie 'P

-bardzo dużo misji

-mila pomocna administracja

-serwer ma swój klimat

-praktycznie każdą rzecz z is można zdobyć w grze

-z bosow 90+ dropia  KUPONY SM

-Sa tez misje na KUPONY SM wiec nie trzeba wydawać kasy :P <jaki medium serwer daje wam taka możliwość ??

nie czytajcie   komentarzy innych tylko wbijcie na serwer i  zbudujcie swoja opinie o serwerze , na pewno się nie zawiedziecie :P

i pamiętajcie nie  sugerujcie się opiniami innych :P

MYŚLCIE SAMI

pozdrawiam i zapraszam :P in game :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Zapraszam na serwer serwer na wypasie 'P

-bardzo dużo misji

-mila pomocna administracja

-serwer ma swój klimat

-praktycznie każdą rzecz z is można zdobyć w grze

-z bosow 90+ dropia  KUPONY SM

-Sa tez misje na KUPONY SM wiec nie trzeba wydawać kasy :P <jaki medium serwer daje wam taka możliwość ??

nie czytajcie   komentarzy innych tylko wbijcie na serwer i  zbudujcie swoja opinie o serwerze , na pewno się nie zawiedziecie :P

i pamiętajcie nie  sugerujcie się opiniami innych :P

MYŚLCIE SAMI

pozdrawiam i zapraszam :P in game :P

Prezentacja to prezentacja. Prezentuje serwer jak sama nazwa wskazuje. Jesli PREZENTACJA jest słaba i uboga to serwer takze jest slaby i ubogi.

Powyzszy wniosek jest skutkiem samodzielnego LOGICZNEGO MYSLENIA. Logicznego podkreslam.

Nie polecam, prawie nikt nie gra, na serwerze nie ma prawie nic wnioskujac po PREZENTACJI.

Nie musisz odpisywac bo i tak tu nie wejde, a serwera swoimi postami nie doratujesz, nikt nie gra i nikt nie bedzie gral, szajs roku.

Opublikowano

@Semyaz , nabijasz tylko posty , twój profil to 90% hejtu wszystkiego ;]

Dziwne że kiedyś gdy powstawały serwery , to prezentacje były ubogie a serwery były ekstra , ale to właśnie przez was , teraz każdy musi się starać z prezentacją bo bez przerobionych obrazków w photoshop nawet na serwer nie zawitasz . Nie namawiam nikogo na siłe żeby tutaj grał , lecz chcę powiedzieć każdemu który tylko patrzy na serwer po przez prezentacje na serwer wchodzić nie musi .

Pozdrawiam

Opublikowano

Event Majowy. Start: 05-01-2014 Czas trwania: 05-31-2014, 10:00

event_may.png

Przez cały miesiąc maj będzie trwał event "Magiczne Odłamki".

Każdego dnia, gdy zalogujesz się po godzinie 10:00 otrzymasz losowy Magiczny Odłamek (jeden z dziesięciu możliwych - odłamki są numerowane).

Twoim zadaniem jest uzbierać 10 takich samych odłamków.

Uzbierane odłamki możesz wymienić u Ah-Yu (należy wrzucić na nią odłamki tak, jak np. broń na kowala).

Ah-Yu wymieni Tobie 10 odłamków na jeden losowy przedmiot:

- Pula Magicznych Kamieni (25) - nie zniży poziomu przedmiotu, gdy ulepszanie jest niepomyślne.

- Pula Eliksirów Podróżnika (25) - przedmiot pomaga w misji Harang, Octavio, Handu-Up.

- Pulę Magicznych Przedmiotów (25) - dodaje 6 i 7 bonus do broni.

- Pulę Eliksirów Poszukiwacza (25) - przedmiot pomaga w misji Biologa i Seon-Peyonga

- Pulę Zasuszonych Głów (25) - przepustki do lochu poziom III.

- Szkatułka Ognistego Fenixa - Zwierzak z bonusami (maksymalny poziom to 5).

- Worek z Kamieniami Duszy (słaby) - Daje trzy losowe Kamienie duszy od +1 do +4

- Worek z Kamieniami Duszy (średni) - Daje trzy losowe Kamienie duszy od +2 do +5

- Worek z Kamieniami Duszy (Mocny) - Daje trzy losowe Kamienie duszy od +4 do +6

- Trzy Marmury Błogosławieństwa - dodaje piąty bonus do przedmiotu.

- Kupon 50 SM - dodaje błyskawicznie 50 Smoczych Monet do konta (przedmiotem można handlować).

Udział w evencie mogą wziąć postacie, które:

- zostały zarejestrowane przed 15 maja;

- wykonały misję biologa "Zęby Orka".

Magicznymi Odłamkami nie można handlować, nie można wyrzucić, nie można sprzedać w sklepie, nie można sprzedać u NPC.

Można wrzucić do depozytu, można łączyć, można usunąć u Pomocnika Zdarzeń.

Możesz zwiększyć swoje szanse na wygraną kupując szkatułkę Magicznych Odłamków w naszym Item Shopie.

Wewnątrz szkatułki znajduje się 25 losowych Magicznych Odłamków.

Ilość pozostałych Odłamków pokazana jest na szkatułce.

Przedmiotem można handlować.

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Powiem tyle serwer fajny lecz zacofany nic nowości ale warto by 1 taki był na rynka 

a co do wypowiedzi pana

LesIOO

powiem tyle prezka słaba faktycznie  a bronisz się przed dzieciakami po prostu olej ich i tyle

Opublikowano

Jaki jest system ulepszen?

Tabela bonow 1-5?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

System ulepszeń dodam jak wrócę z pracy , Tabela bonów 1500 - 2000hp , 10-15% Abs , 12 siła itp , duża szansa na maksymalne , 6-7 bony to 500hp / pe  po 5 w statusy / 5 krytyczne / 15 % potwory , 5 szycie / przepraszam za taki chaos ale się spiesze , pozdrawiam i zapraszam , na teamspeak również 

Opublikowano

@Semyaz , nabijasz tylko posty , twój profil to 90% hejtu wszystkiego ;]

Dziwne że kiedyś gdy powstawały serwery , to prezentacje były ubogie a serwery były ekstra , ale to właśnie przez was , teraz każdy musi się starać z prezentacją bo bez przerobionych obrazków w photoshop nawet na serwer nie zawitasz . Nie namawiam nikogo na siłe żeby tutaj grał , lecz chcę powiedzieć każdemu który tylko patrzy na serwer po przez prezentacje na serwer wchodzić nie musi .

Pozdrawiam

Człowieku już tak nie broń tego serwera/prezentacji.

Prezentacja dupy nie urywa, a podstawa to pierwsze wrażenie.

Dla mnie było już milion takich serwerów, żadnych nowości.

Jeszcze 6/7 na hardzie ?

Podziękuje 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Bardzo uboga ta prezentacja w ogóle nie zachęca do gry, no ale cóż powodzenia życzę. 

Server też niestety nie zachęca - tylko 7 osób ,też im życzę powodzenia ,ale już pewnie będzie OFF i tryb PA$JI będzie wyłączona.

Już usunąłem klienta. Nie polecam.

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...