Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC

xMedzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio coraz częściej grając rankedy jestem skazany na adc których prawie nie mam.

Szukam jakiegoś w miarę prostego adc z espace systemem. Zastanawiam się nad Caitlyn, Vayne a lucianem.

Proszę o pomoc tylko w miarę możliwości napiszcie dlaczego akurat ten adc.

Opublikowano

Cait jest dość prosta, a to obecnie jeden z lepszych ADC.

+ Duży zasięg autoataków

+ Pasywka wzmacnia co któryś tam atak - ładuje się dwukrotnie szybciej, gdy stoisz w krzakach

+ Unieruchamiające pułapki

+ Dzięki Q możesz szybciej czyścić linię z wrogich stworów, ma duży zasięg i zadaje obrażenia każdej jednostce, przez którą przejdzie, więc możesz bezpiecznie walnąć we wroga.

+ E możesz wykorzystać do ucieczki - spowolnić kogoś, uciec przez ścianę, zwiększyć/zmniejszyć dystans między sobą a wrogiem na linii.

+ Ult dalekiego zasięgu, wystarczy kliknąć na wroga, żeby się zalockował. Trzeba pilnować, żeby ktoś nie zasłonił celu sobą - wtedy pocisk uderzy w pierwszego bohatera na linii strzału.

Opublikowano

Graves jest fajny, z passywki dostajesz mr i armor, ma szybsze q od Caitlyn oraz escape + fajny ult <3

Opublikowano

Caitlyn jest zarąbista !

* Duży zasięg 

* pułapki

* Dobry skill to Q, ale dużo many na start zabiera, ale też fajnie się z nim farmi

* Ulta ma dobrego, dalekosiężny, ale jak ktoś zastawi to nie dobijesz.

* Aa i najfajniesze w niej to E według mnie. Możesz slowa dać, albo uciec nawet przez scianke :D 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...