Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złota Rada Mentora Nr 2 Jak dodac prefix (Parody)

MrMaluszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej czesc czołem dzis zaprezentuje wam poradnik jak dodac prefix bonus nie bede uzywał przecinkow zaczynajmy.

Prefix jest to oznaczene typu hasztag i nikt nie umie go robic na forum bo my mentorzy jestesmy zajebisci i my wiemy ze nie umiecie robic prefixy. Uwaga teraz musimy dodac nawias lewy tak [ nie tak ] tylko tak [ i teraz piszemy w srodku typu TuT Pomoc itp. Pamietajcie ze musi byc z duzej pierwsza litera bo jak to wyglada [prefix] a fajniej ”[Prefix] widzicie wykurwiscie. No to wszystko nastepnym poradnikiem ze strony mentorow bedzie jak dac lajka!

Uwaga:Poradnik nie ma na celu urazic administracji i moderatorow tylko mentorow zeby nie robili nas społecznosc mpc na pierdolonych autystow.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Złote rady od mentorów są przydatne, jednak Twoja niezbyt. Jeżeli chcesz się zająć pisaniem jakichkolwiek poradników, proponuję udać się do szkoły, celem nauki używania przecinków. 

PS. Słaby troll.

Opublikowano

Żałosne, to że ty masz funkcje forum wykute na blache to nie znaczy że nowy user je umie, wiki jest przydatne nowym userom

Opublikowano

Nie wiem dla kogo jesteś mentorem ale z tym poziomem powodzenia.

Jeżeli chcesz dołączyć to pisz

http://www.mpcforum.pl/forum/447-aplikacje-na-mentorow/

Prefiksy zostały wycofane, tylko w nielicznych działach zostały.

Jeżeli już starasz się napisać swoją złotą radę to zrób to zgodnie z regulaminem.

Jeżeli to jest twoja złota rada nr 2 to gdzie jest pierwsza?

Bez sensu, nie wiem czy chciałeś być fajny ale to nie wyszło.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Koleś fajnie sparodiował złote rady mentorów, a wy go katujecie...

Ta Polska mentalność rozpierdala mnie ;D

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...