Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza wygrana dnia u kolegi

Danny1470

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy za zrobienie na koncie kolegi first wina na botach grozi ban czy mogę mu robić first wina i być spokojny że bana nie dostane?

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

W takim razie jeszcze jedno pytanie ponieważ mam screena gdzie gościu pisał że wbił jednej dziewczynie ligę i dywizję a niżej napisałem że tu ja a nie właściciel jeżeli wyślę tego screena do riotu i przeczytają że tu ktoś inny a nie właściciel konta to bana dostanę czy nie?

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

nie ma szansy otrzymania  bana za to że napisało się, że ktoś inny jest na koncie może wszedłeś na nie tylko rekreacyjnie doładować RP znajomemu lub przetestować postać co jest dozwolone w 100% rito nawet ma problem z wykryciem boosta więc nie musisz się przejmować

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nie martw się banem, boostuje ludzi na okrągło i nie miałem nawet ostrzeżenia w związku z tym.

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

Witam mam pytanie czy za zrobienie na koncie kolegi first wina na botach grozi ban czy mogę mu robić first wina i być spokojny że bana nie dostane?

A skąd oni mają wiedzieć wątpię, aby patrzyli w logi bo ktoś first wina zrobił. 

Śmiało możesz nawet grać na tym acc i nic Ci nie zrobią. Sam gram na kilku kontach znajomych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...