Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z golda do platyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Używam cw, w ostatnie 2 dni zrobilem 15 win 2 lose oraz z G5 wbilem g3 i troche cykam się tak dalej bo przez tego bana nitro często ktoś to zauważa i musze wyłączać na wszelki wypadek opcje z exploitami, jaki jeszcze skrypt jest godny polecenia, najlepiej taki dzieki któremu tak jak na cassio bede wbijac 1 dywizje dziennie.

edit. dodam ze próbowałem grać nidalee i niby wygralem mecz ale słabo trafia te dzidy.(używałem nidale-beauty and the beast ) 

Opublikowano

Bo ja wiem... Legendary Ryze

przetestuje jutro rano. Szkoda troche bo nawet bym się nie przejmował ta cassio ale jak robie 24-0 i typy mi piszą " nie ładnie tak nitro naśladować" albo "już nagrywam" itp. niby wyłączam opcje castowania z pleców ale itak wole nie ryzykowac :D

Opublikowano

Nie bój się aż tak, ludzie przecież na CW do diamentu dochodzą. Wyłączaj tylko exploity jak się ludzie srają i tyle ;d

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

wyłączam exploity :D tylko przez nitro sporo osob to rozpoznaje, i czepiaja się najmniejszych elementów typu strzelanie Q bedac tyłem pomimo ze postac sie odwraca, ale cóż jak narazie dalej jade na cassio. g2 trzeba dzis dobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...