Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana za tego screena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam mały problem jeden gostek wysłal  screena do riotu nazwa była zamazana lecz on ją znalazł patrząc na nazwe innych graczy i sprawdził historię kto grał leesinem , dowiedział się a był uzywany BOL czy mój kolega może dostać teraz bana .Na screenie jest lee sin z autosmitem . jest okrąg na około postaci i ten prostokącik "Autosmite TRUE"

Opublikowano

WTF, sam siebie zescreenshotował i wysłał zdjęcie? Bo na to wygląda, przecież tylko ty widzisz bola

Opublikowano

Zrobiłem screenshota bo miałem buga jak "flash" zniszyczł towera a akurat uzywałem bola gostek (z fanpage na facebooku) chciał zobaczyc to zamazałem nazwe zeby nie miec bana a oon sprawdził historie gier jakiegos gostka z czatu i ma mnie ... dostane bana czy nie ?  za screena

Opublikowano

Jezu...

Dostaniesz bana, widoczny BoL, tylko rioter to zobaczy i insta perm...

Jak można być tak głupim, żeby dać do wglądu publicznego screen z udziałem bola?...

Opublikowano

Kurwa moja nazwa była zakryta a screen był zrobiony 5 dni po wysłaniu, lecz jeden z tych graczy mało grał i ma tą gre jeszcze w histori . i wiadomo jaką mam nazwe.

Opublikowano

Oczywiście, że dostaniesz bana, perma.

Myślę, że już możesz robić nowe konto, btw. na przyszłość zakrywaj też nicki innych:)

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

Myślałem sobie dawno ten screen był robiony to nie trza. a tu akuku i banik ://////

Opublikowano

Może lepiej nie myśl na drugi raz, lepiej na tym wyjdziesz :)

Możesz dostać bana, lecz nie odrazu, bo mają tam zapier*ol, ale spodziewaj swego :3

57035311957739143937.png

GRAFIK ~ DJ 

Opublikowano

no gostek napisał to we wtorek więc spodziewam się tak do piątku bana lecz nie wiem czy są to wystarczające dowody jeżeli coś spróbuje jakoś się bronic ;/

Opublikowano

Moge ci tylko powiedzieć jedno po pierwsze jesteś durniem bo używasz bola po drugie jesteś idiotą bo używasz go nie umiejętnie po 3 nie toleruje ludzi którzy nie potrafią grać i używają programów ich wspomagających ale to moje zdanie którego nie musisz kwestionować w całym poscie mam nadzieje że riot wypusci hackshielda który bedzie wykrywał bola ty włączysz jutro lol-a z tym syfem i dostaniesz perma na ip

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Moge ci tylko powiedzieć jedno po pierwsze jesteś durniem bo używasz bola po drugie jesteś idiotą bo używasz go nie umiejętnie po 3 nie toleruje ludzi którzy nie potrafią grać i używają programów ich wspomagających ale to moje zdanie którego nie musisz kwestionować w całym poscie mam nadzieje że riot wypusci hackshielda który bedzie wykrywał bola ty włączysz jutro lol-a z tym syfem i dostaniesz perma na ip

nawet jak wyjdzie hackahield to to jest kwestia 12h na wyjście bypqssa.

bb68.png

Opublikowano

Jak minie ta sprawa to nawet BOLa nie odpale , boje sie o to konto strasznie dlatego wole zkończyć z bolem jeżeli mnie nie zbanują :)

Opublikowano

jestes jebana pizda ktora gra na bolu perm lamusie ;]

Troszkę kultury, jakbys nie widział, jest to foum o czitach itp. więc się nie spinaj

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

jestes jebana pizda ktora gra na bolu perm lamusie ;]

Wchodzi na forum z hackami i sapie ze ktoś gra na hackach no co za idiota :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...