Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie Fifa World.

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ja z takim pytaniem co będzie lepsze. Mam już  konto w fifie World na którym mam 17 lvl i 6 ligę. Mam cały Włoski skład tyle, że mam mało zgrania co jest winą formacji na kartach zawodników. Nie grałem już jakiś czas. Mój bilans gier to 25/18/24.

I teraz moje pytanie jest takie, czy lepiej grać dalej na tym koncie czy lepiej założyć sobie nowe konto i na nowo robić jakiś skład i grać. Chciałbym zagrać składem francuskim. ?? :)

Opublikowano

nie widzimy skladu , wiec napisze ci to co masz na czerwono musi byc najmniej na zolto , a najlepiej zielone , co do konta sprzedaj zawodnikow i graj dalej na tym widzisz zproblem?

Opublikowano

Nie mam nic na czerwono. Praktycznie większość jest na zielono. 

Mój skład : Abbiati - Mexes, Rami, De Sciglio - De Rossi, De Jong, Pjanić, El Shaarawy, Cerci - Rossi, Osvaldo.

To jest mój skład. Tylko każda karta ma inną formację którą gram. Połowie zawodników kontrakty się skończyły, a ich już też nie mam... A cointsów wiele też nie mam.

Więc myślę aby wszystko na nowo rozpocząć. Powoli składać nowy skład z 1 formacją aby było dobrze.

Jak myślicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...