Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL -KROK po kroku pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy mógłby mi ktoś pomóc w zaczęciu przygody z bolem? Od razu mówie że nigdy z tym nie miałem doczynienia jak by mi ktoś wyjaśnił krok po kroku

Opublikowano

Pobierasz bola, pobierasz skrypt z forum bola, wklejasz do bola, grasz...

Opublikowano

BoL jest darmowy, jest dostępna ranga VIP która daje dostęp do o wiele lepszych skryptów.

Pobierasz go z głównej strony:

http://botoflegends.com

Na którym forum dodatkowe?

Opublikowano

a mogą być skrypty dostępne na tym forum dodatkowe ? bol jest płatny ? skąd go pobrać?

Z botoflegends.com, BoL nie jest płatny, aczkolwiek darmowi użytkownicy mają dosyć dużą ilość ograniczeń w porównaniu do kont VIP, jedną z nich jest brak możliwości korzystania z programu przez kilka dni po aktualizacji LoLa.
Opublikowano

na mpc forum są rózne skrypty czy je sie tam wkleja? darmowe skrypty są również dobre i mało wykrywalne?

bol studio to jest ten bot ?

Opublikowano

darmowe skrypty bywają dobre ale jest ich zaledwie kilka. Są niewykrywalne i tak BOL to jest ten bot

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

dobra już sobie poradizłem tylko teraz mam pytanie jak już mam ten program to gdzie są te darmowe skrypty jak je właczyc i sprawdzic ich działanie?

Opublikowano

skoro dopiero zaczynasz najlepiej zagraj katarina, wbudowany skrypt w zakladce search scripts, dodatkowo przyda ci się też stun alert i minimap timer, kiedy je pobierzesz wchodzisz w zakladke bol mods i zaznaczasz je a nastepnie rozpoczynasz mecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...