Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt na /pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa

Pomoc

Autor

Niveros

Wersja

1.0

Opis

Skrypt ten pozwala nam na wpisanie komendy /pomoc

2lVV0f3.png

Lista komend

/pomoc - PERMISSIE : pomoc.czat, pomoc.chat, pomoc.pomoc, pomoc.reload

Opcje

Przykładowo daje takie jak widać na dole :)

/EasyHC - Informacje serwerze
            /kamien - Pokazuje drop z kamienia!"
            /generator - Receptura na generator kamienia!"
           /itemy - Itemy potrzebne do stworzenie gildi!"

PS: Wszystkie wiadomości możecie zmienić poprzez skopiowanie zrobionej tej wiadomości lub

dać nową linijke , później 3 razy TAB a następnie send "wiadomosc"

Download

http://pastebin.com/2dU2dgkY

Nie zezwalam na:

Zmienianie nazwy autora

Zezwalam na:

Zmienianie wiadomości i tworzenie nowych komend poprzez skopiowanie starej i wgranie nowej

Opublikowano

Po pierwsze?:

Na chu* taki skrypt, może i takich nie ma ale wystarczy 3 minuty na jakimś poradniku i można napisać 3x lepszy skrypt (przydatniejszy).

Po drugie?:
Nawet jeśli ktoś by to pobrał, to większość serwerów prowadzą dzieci które już potrafią usunąć twoją "stopkę" z autorem.

(Myślisz że jeśli ktoś robi serwer i będzie mieć 415165 skryptów z napisami typu: autor skryptu costam- gunwo4151, autor skryptu costam4- jedendwaosiem itd.)

+Już wiesz,

słaby skrypt (nie polecam)

MPC Love<3

Opublikowano

Po pierwsze?:

Na chu* taki skrypt, może i takich nie ma ale wystarczy 3 minuty na jakimś poradniku i można napisać 3x lepszy skrypt (przydatniejszy).

Po drugie?:

Nawet jeśli ktoś by to pobrał, to większość serwerów prowadzą dzieci które już potrafią usunąć twoją "stopkę" z autorem.

(Myślisz że jeśli ktoś robi serwer i będzie mieć 415165 skryptów z napisami typu: autor skryptu costam- gunwo4151, autor skryptu costam4- jedendwaosiem itd.)

+Już wiesz,

słaby skrypt (nie polecam)

Wiesz co ja zrobiłem skrypt bo nie którym się nie chce dlatego mogą se tylko pobrać :) a jak chce ktoś to moge być technikiem bo znam się dużo, i będzie skrypt który ja zrobiłem :P

Opublikowano

Po co to pisać?

Wystarczy /help (np. pluginem essentials lub wcale bez pluginu).

Jak chce się pod /pomoc to można zrobić alias przecież.

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Bezsensu skript, do napisania w 5 minut na telefonie.

Jak piszesz skrypt, to dorób zastosowanie, bo niby  jest komenda "/generator" ale do czego mi ona?!

Opublikowano

Gówno. Po co komentarze skoro w skrypcie powinna znajdować się jedna komenda? Po co opcje? Po co przeładowanie skryptu (jest to już wbudowane -,-)? Po co wersja? Po co autor? Zbędne komendy: easyhc, itemy, generator. Po co wiadomość przy starcie skryptu?

Opublikowano

Gówno. Po co komentarze skoro w skrypcie powinna znajdować się jedna komenda? Po co opcje? Po co przeładowanie skryptu (jest to już wbudowane -,-)? Po co wersja? Po co autor? Zbędne komendy: easyhc, itemy, generator. Po co wiadomość przy starcie skryptu?

wiesz jak nie chcesz tego oglądać to S########J

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...