Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jax/Rene!

arti882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy opłaca sie mainowac teraz jaxa , wczesniej to grałem renkiem ale doszłem nim z b3 do gold 5 i teraz juz nie jest tak łatwo troche wymieka w late i przezuciłem sie na jaxa!

Opublikowano

Warto op w late wbija sie w adc i niszczy go na pare hitow.

U

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Warto sam nim mam wiele x3 razy więcej gier wygranych niż przegranych.

Niestety potem w wyższych ligach jest banowany.

Do platyn III pewnie nie będą jego banować.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Banują jaxa w platynie, bo jest dobry i na topie i na jungli, pewnie po nerfie flare (07.05.14) już będzie mniej banowany choć nie wiadomo.

Renekton to największe gówno z toperów do late game tak więc nie polecam mainować.. Po 50 minucie thresh robi więcej niż on...

Opublikowano

Ogólnie w s4 Jax jest kontrowany przez metę co nie zmienia faktu ze nadal jest bestia . Ma swietne late game dodatkowo zajebisty pasyw i escape juz nawet nie wspomne o skillu kryjącym się pod klawiszem e nadaje się świetnie do spleet pushu oraz jako postać off-tanka w TF jego wada napewno jest to ze nie radzi sobie z postaciami silnymi na poczatku gry i bardziej polegajacymi na skillach niz na AA takimi jak renekton , pantheon , garen , mordekaiser , rumble czy teemo który z kolei opiera się na AA ale ma blinda przez co na jakiś czas wyłącza Jaxa z walki ;) inaczej mówiąc pickuj często ale nigdy gdy wybierasz pierwszy ;)

Ogólnie w s4 Jax jest kontrowany przez metę co nie zmienia faktu ze nadal jest bestia . Ma swietne late game dodatkowo zajebisty pasyw i escape juz nawet nie wspomne o skillu kryjącym się pod klawiszem e nadaje się świetnie do spleet pushu oraz jako postać off-tanka w TF jego wada napewno jest to ze nie radzi sobie z postaciami silnymi na poczatku gry i bardziej polegajacymi na skillach niz na AA takimi jak renekton , pantheon , garen , mordekaiser , rumble czy teemo który z kolei opiera się na AA ale ma blinda przez co na jakiś czas wyłącza Jaxa z walki ;) inaczej mówiąc pickuj często ale nigdy gdy wybierasz pierwszy ;)

Sory cos mi się tu zklonowalo ;) przepraszam za spam i ułomność mojego telefonu

Opublikowano

Obecnie Renekton jest prawdopodobnie najlepszym lane bully i toperem w lolu, dopiero skontrowany przez takiego ryze czy garena potrafi nic nie robić.

Oczywiście da się z nim wygrać.

Co do Jaxa, to na moim elo jest banowany więc raczej nie pograsz tym.

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...