Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon Goclever Quantutm 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od dłuższego czasu przymierzam się do kupna smartfonu. Początkowo myślałem nad czymś z serii samsunga galaxy, ale doszedłem do wniosku, że nie potrzebuję takich bajerów, jakie oferuje samsung. W oko wpadł mi goclever quantum 4, znalazłem egzemplarz za 219 zł, nie jest to fortuna, ale wolę się was poradzić czy warto... Telefonu będę używał do przeglądania stron www, dzwonienia i oglądania filmów. Jeżeli nie ten telefon to jaki polecacie, tak do 300-400 zł? Za wszelkie pomocne odpowiedzi nagradzam :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ja mam go (piszę teraz z niego) i go polecam. Rzadko się wiesza , filmy dobrze odtwarza i co najważniejsze ma dual sim. Jedyny minus to aparat. Sprawdzałem kiedyś jak działa z grami 3d np. Minecraft i inne i chodzą bez zarzutów i bez lagów. Na nim siedzę niekiedy cały dzień i do wieczora wytrzymuje. Za tą cenę opłaca się ja za niego płaciłem 300zł :(

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Nie miałem go, ale firma GoClever produkuje porządne telefony. Za 219 złotych, to brałbym od razu. Starczy do tych rzeczy, które wymieniłeś. Btw. zły dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...