Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, otoz mam pytanie jak na moim Szajsung Y odpalic gry z wymaganym procesorem Armv7, mam roota itd. Btw kiedys widzialem temat jak pobierac niekompatybilne aplikacje w Google Play

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Te "niekompatybilne" gry dot. wersji Androida/lokalizacji. Nie da się uruchomić gier dla 7 na 6. Poza tym, nawet jeśli można, to Y sobie z nimi nie poradzi.

Opublikowano

Nawet nie wiesz o jaka gre chodzi i zapewne nie miales stycznosci z taka sytuacja, znalazlem sposob ale u mni nie dziala. Mam rowniez pytanie-gdy wlaczam gre na tablecie caly ekran jest rozmazany ( jakies kreski kolorowe ) ale zauwazylem ze klikajac na nie mozna normalnie klikac w przyciski w grze, jesli ktos wie jak to naprawic.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Nawet nie wiesz o jaka gre chodzi i zapewne nie miales stycznosci z taka sytuacja, znalazlem sposob ale u mni nie dziala. Mam rowniez pytanie-gdy wlaczam gre na tablecie caly ekran jest rozmazany ( jakies kreski kolorowe ) ale zauwazylem ze klikajac na nie mozna normalnie klikac w przyciski w grze, jesli ktos wie jak to naprawic.

Zrozum, nie da się tego robić. A te "sposoby" są nic nie warte.

Opublikowano

Z tymi kreskami przypomina mi sytuację z grzebaniem w Opcjach Programisty. Nie masz tam coś namieszane? Np. zaznaczone pokaż dotknięcia?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

albicoolvod to skoro wiesz lepiej próbuj bezskutecznie  bo nie jest możliwością uruchomienie gry z ARM7 na procesorze starszej generacji bez jej przerobienia w kod\ie źródłowym

grę trzeba sobie przeportować całkiem na słabszy procesor , najprościej jeśli jest w javie bo to tylko kosmetyczne zmiany w kodzie, ale najlepiej to zdeasemblerować i przekompilować grę portując ja na słabszy procesor

porty gier na słabsze procesory z reguły wypuszcza autor gry na prośbę użytkowników , rzadko komu się chce grzebać i przerabiać gotową aplikację

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Coz, chodzi mi o gre Eredan Arena, jest to karcianka ktora z pozorow nie powinna duzo ciagnac z procesora itd. Lecz tak jak mowilem, na tablecie nawet po przywroceniu do ustawien fabrycznych tworza sie jakies krechy i nie da sie grac a zeby przekonwertowac gre to trzeba sie rzeczywiscie troche znac, moze ktos jest w stanie to zrobic za pieniadze? Bo watpie by Autor gry wypuscil gre na slabsze procesory.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...