Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 liga i trainerzy

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, 

zacząłem znowu grać w ultimate team i wbiłem do pierwszej ligi, od około 2 godzin szukam przeciwnika szkoda tylko że każdy z nich to trainerowiec, kontrakty mi się kończą a kasy przybywa mało za te rozłączenia. Dobrym pomysłem bedzie zacząć używać trainera ? Inaczej coinsów nie zdobędę a wydawać kase na allegro nie zamierzam

mg7k04q.jpg

Opublikowano

A jak poznać trainera?;]

21f0dgn.jpg

Opublikowano

To wiem ale jakoś odgadnąć przed meczem jeszcze.Aaa i jeszcze jedno jak wyskakuje ekran składów i widze jego bilans tam 400-2-10 i wyjde to zalicza walkower czy po prostu nierozegrany mecz?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jeżeli ktoś mimo że cały czas zmieniasz stroje naciska gotowe np, ma dziwne nazwy składów, albo herby znanych klubów. Jak możesz widzieć kogoś bilans ? :D

mg7k04q.jpg

Opublikowano

W Worldzie tak jest prz pokazwaniu skladu

21f0dgn.jpg

Opublikowano

JW , Widać po dodowaniu paczek :) na xbox i ps3 dużo lepsze paczki :) na pc od wielkiego dzwona zrobią jakies fajnie : )

Opublikowano

Fifa jest tylko na xbox tzn tam wszystko jest lepsze legendy itp.  Ja używam trainera i nie narzekam. Podobno bany idą Ravoner pisał ,że dostał ale zarobił 10kk

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tak.

3 z moich 4 kont zostały już zablokowane.

Najważniejsze, ze zarobione monety zwróciły mi cenę za która kupiłem gry.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...