Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jesteś znudzony ciągłym zabijaniem przez hackerów/cheaterów którzy mają przewagę bo widzą przez ściany ?

Zapraszam was na serwer twórców wszystkich znanych wam hacków do owej gry.

Twórcy serwera :
Elite Haxxor
Fredaikis
Oraz kilku innych znanych producentów cheatów.

A więc bez zbędnego przedłużania filmik z emulatora :

Strona serwera :

http://playnewz.com/

Serwer ma własnego anty cheata zrobionego przez twórców serwera , i można śmiało powiedzieć że bardzo ciężko jest pominąć ochronę ^.^

Plusy serwera :
Spory loot.
Brak cheatów.
Samochody (działają , nie ma bugów z nimi , są w miarę szybkie)
Minusy:
Jako że Serwer stoi krótko jest na nim mało graczy , dlatego liczę na waszą pomoc ;-).
Są tylko 3 serwery mapy to :
Colorado
Colorado V2
Jakaś nowa mapa do PvP w miarę fajna.

Opublikowano

Emm a w jakim języku ma być ?
Twórcy i tak się postarali ze zrobili po angielsku , 2 adminów jest podajże z portugalii , inni z hiszpani tak więc powinniśmy się cieszyć ^^

Opublikowano

taki sobie ten emulator. Nastawiony tylko i wyłącznie na pvp. Czy dobrze? nie mnie to oceniać. Miałem szczęście i na serwerze trafiłem na takich ludzi, którzy byli bardzo "friendly". Zapraszali do grupy. Walili instant loga, bo chyba z grupy wyjść się nie da i próbowali mnie odbić. Pozdrawiam cwaniaczka, którego pocisnąłem z krugera. Płakał potem przez godzinę i przeszukał całe colorado, żeby mnie zabić z snajpy. Ogólnie wszyscy na serwerze latają ze snajperkami. Loot przyznam jest spory. Z zombiaków leci dobry hajs i itemki. Dodatkowo w markecie można kupić wszystko. Auta na colorado są zbugowane. Czasem działają (powiedzmy, że działają), a czasem postać lewituje i biegnie w miejscu.

Podsumowując: Fajnie, że jest pvp. Ja preferuję party na karabiny, ale przy snajperkach się to po prostu nie opłaca. Ludzi jest mało. Jak będzie 10x więcej niż teraz to z chęcią się postrzelam. Póki co zostaje dalej WarZ

PS: Cheatów nie ma i pewnie w takim emulatorze nie będzie. Komu chciałoby się robić haxa do gry, gdzie nikt nie gra.  To jest po prostu nieopłacalne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...