Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][06.05.2014] ~ExoduS~* Comeback* Chams,Esp,Weaponbinder,..

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mi niedziala gdy daje gamestart to pojawia sie czarny ekran i wr się wyłączył

Mam antyvira wyłączonego

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Mam antyvira wyłączonego

Spróbuj odpalić hacka przez innego injectora.

Opublikowano

Mam antyvira wyłączonego

Dobra nwm jak ale za 10 razem zadzialal :D

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Weź wyjdź z tą prezką, naucz się wreszcie robić coś porządnie bo to jest hu*owe, zajebisty opis cheata "nie mój", jak zwykle zdjęcie popierdolone z ep*p

Grę odpalam za 3 razem tym cheatem, ale i tak mam crasha po 5-10min. Win 7 HP x64.

Zacznij kurw* pracować nad tym co robisz, bo jak będziesz modem, to dział zejdzie na psy, ludzie będą się wzorować na tobie i wstawiać hu*owe prezentacje. Mogłeś w tym opisie wstawić przynajmniej Change Log, który podał autor, bo z tego opisu jedno wielkie gówno się dowiedziałem o nowościach w tym cheacie.

PS@ Sorry za błędy... Zły dzień -,-

PS2@ Jak masz nadal wstawiać w ten sposób cheaty, to lepiej aby wstawiał je Adrenalina, bo przynajmniej umie sensowny opis dowalić:

Cheat nie jest mój! Ja go tylko udostępniam!

Funkcje:
SuperJump & NoFallDMG
NoSpread&Recoil
5-8 Slot
Sniper&Assault Clip
Fast ALL
FastReload
Stamina 5% & 10%
Bandage
SuperMaster
Speed (NumPad0 = Nomal, NumPad1 = speed x1,5 , NumPad2 = speed x2,5 , NumPad3 = Speed x5)

Credits:
Ich (Base und Funktionen)
Nano (some Addies)
xx120xx (eine kleine Fehler behebung)

Z tego opisu można się dowiedzieć jakie ma funkcje, czym się je odpala i kto przyczynił się do stworzenia programu.

A gdybyś ty to wstawił, ze swoim opisem, to by była masa pytań np.:

A jakie to ma opcje??

lub

A jakim klawiszem uruchomić np. SJ??

Żal dupę ściska.

Opublikowano

@Up

Wow wstawilem jednego lub 2 hacki w zyciu z takim opisem i sie czepiasz brawo.

Scr nie jestem w stanie zrobic, gdyz mi nie lapie menu  hacka...

A jakie to ma opcje??

Widac na scr? Bezsens ...

A jakim klawiszem uruchomić np. SJ??

Po co to pisa skoro w hacku masz podane przy wlaczeniu.

Cheat nie jest mój! Ja go tylko udostępniam!

Funkcje:
SuperJump & NoFallDMG
NoSpread&Recoil
5-8 Slot
Sniper&Assault Clip
Fast ALL
FastReload
Stamina 5% & 10%
Bandage
SuperMaster
Speed (NumPad0 = Nomal, NumPad1 = speed x1,5 , NumPad2 = speed x2,5 , NumPad3 = Speed x5)

Credits:
Ich (Base und Funktionen)
Nano (some Addies)
xx120xx (eine kleine Fehler behebung)

Znow powtorze po co opcje skoro widac na scr?

Jakby to byl hack no menu to bym napisal.

A credits? Widac kto stworzyl w nazwie.

Porownanie opisu hacka no menu z d3d ... bezsens.

A mi haczek ladnie dziala na win 8 i zdecydowanie wole go bardziej niz sirosix'a.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Weź wyjdź z tą prezką, naucz się wreszcie robić coś porządnie bo to jest hu*owe, zajebisty opis cheata "nie mój", jak zwykle zdjęcie popierdolone z ep*p

Grę odpalam za 3 razem tym cheatem, ale i tak mam crasha po 5-10min. Win 7 HP x64.

Zacznij kurw* pracować nad tym co robisz, bo jak będziesz modem, to dział zejdzie na psy, ludzie będą się wzorować na tobie i wstawiać hu*owe prezentacje. Mogłeś w tym opisie wstawić przynajmniej Change Log, który podał autor, bo z tego opisu jedno wielkie gówno się dowiedziałem o nowościach w tym cheacie.

PS@ Sorry za błędy... Zły dzień -,-

PS2@ Jak masz nadal wstawiać w ten sposób cheaty, to lepiej aby wstawiał je Adrenalina, bo przynajmniej umie sensowny opis dowalić:

Z tego opisu można się dowiedzieć jakie ma funkcje, czym się je odpala i kto przyczynił się do stworzenia programu.

A gdybyś ty to wstawił, ze swoim opisem, to by była masa pytań np.:

lub

Żal dupę ściska.

@Up

Wow wstawilem jednego lub 2 hacki w zyciu z takim opisem i sie czepiasz brawo.

Scr nie jestem w stanie zrobic, gdyz mi nie lapie menu  hacka...

Widac na scr? Bezsens ...

Po co to pisa skoro w hacku masz podane przy wlaczeniu.

Znow powtorze po co opcje skoro widac na scr?

Jakby to byl hack no menu to bym napisal.

A credits? Widac kto stworzyl w nazwie.

Porownanie opisu hacka no menu z d3d ... bezsens.

A mi haczek ladnie dziala na win 8 i zdecydowanie wole go bardziej niz sirosix'a.

Panowie.. Spokojnie! Chcecie sobie skakać do gardeł to na PW a nie w temacie. Tym razem tylko po upomnieniu.

Opublikowano

Cześć ,mam problem z tym hackeim ,gdy go włączam to antywirus wykrywa w nim wirusa ale gdy wyłącze antywirusa nie odpala się warrock . Próbowałem injectorami Adrenaliny i nearon

Opublikowano

Cześć ,mam problem z tym hackeim ,gdy go włączam to antywirus wykrywa w nim wirusa ale gdy wyłącze antywirusa nie odpala się warrock . Próbowałem injectorami Adrenaliny i nearon

To nie jest wirus tylko źle zinterpretowany kod hacka przez antywirusa. Wyłącz najpierw antywirusa i następnie pobierz hacka i uruchom injector oraz War Rock'a jako Administrator.

PS. Ja bym na Twoim miejscu zmienił antywirusa bo Avast to syf.

Opublikowano

UP@ Skorpiony, spectra, Winchester chyba mag7 i coś jeszcze ;) Sam testuj bronie ;)

Opublikowano

Jakie bronie dzialaja na weaponblinder?? 

Na weaponbinder dzialaja tylko bronie na 8 slocie takie jak : spas12, scorp, mag7, spectra i cos tam jeszcze.

A co do hacka nie dziala. Win 7 HP x64. Dodaje ci jeszcze linka.Łap link do tego tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/1100296-info-weapon-binder/

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Cheat testowany Win. Vista 32x

0 crash-ów 

Polecam ;)

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

Oprócz naerona i adrenaliny jest jakiś działający?

PS. Posiada ktoś tten filmik, z tym jak odpalić hacka? Z góry dziękuję.

Opublikowano

Dziękuję. Próbuję pobrać hacka, lecz wyskakuję mi że plik jest złośliwy i blokuje go. Orientuje się ktoś, co mam w tej sytuacji zrobić?

Opublikowano

Wylacz antywirusa, a jak jest to w chrome uzyj innej przegladarki.

MAL

Opublikowano

@Up

Wylaczyles antywirusa?

Posiadasz NET Framework 4 i c++ 2010?

Odpalasz jako admin?

MAL

Opublikowano

Jak masz Windows XP to zignoruj to o adminie i wykonaj te poprzednie kroki co podalem. Ew. Czas na zmiane systemu.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...