Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z postacią?

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po 2-3 latach przerwy grania na polskim metinie powróciłem do tego. Zostawiłem level 36. Gdy wbiłem okazało się że okradli mi konto (nie jest wszystko co miałem) ale na szczęście została mi kasa więc kupiłem fms'a ( Nie wiem czemu chodzą po 3-4kk ) ulepszyłem go na +5 (dalej sie boje bo nie wiem ile mam % szans) zbroje wbiłem na +4 tą na 34 level i jest dobrze gdyby nie to że jestem słabszy od graczy z levela 24... Nie wiem co zrobić by ulepszyć postać. Doradzicie coś?

Opublikowano

bij metki w m2 łów ryby kop rudy i uzbieraj sobie na lepsze eq np fmsa+9 tygre +9 i co tam dalej chcesz

Opublikowano

Najlepiej byloby wrocic sie nowa postacia do M1 i na metkach sie dorobic. Chyba, ze masz cale eq +5 minimum to idz na metki do m2 jak dasz rade.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jeszcze jakbyś napisał profesje i ile masz kasy + serwer to by nie zaszkodziło :)

Jak masz boja to jazda na metki m2 przy okazji możesz podexpić buffa noobhary do 20 aby mieć na mixy fmsa a jak już się troche dorobisz to poleciłbym zrobić/kupić wp 75lv ogarnąć trochę eQ i na mapki do DT

Opublikowano

poszukaj bota na forum i idź do m3 tak zwanego "ichma" czy jakoś tak mniej więcej przeklęte zwierzęta. Zostaw go tam na całą noc, zbroja tarcza, hełm, glewia/miecz +6 wystarczą i tam możesz chyba się nawet sporo drobić. Potem mógłbyś to all posellać i kupić za to jakieś itemki aby wzmocnić postać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...