Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM lub TGM na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Imię: Dawid

Pochodzenie: Pochodzę z Bukowska, małej wioski niedaleko miasta Sanoka na Podkarpaciu.

Kilka zdań o sobie:

Na imię mam Dawid, lat 18 interesuję się komputerami, chodzę do technikum w Sanoku, kształcę się w kierunku informatycznym, lubię wycieczki rowerowe, tenis ziemny, gram na gitarze, interesuję się komputerami. Największym moim zainteresowaniem jest gra Metin2. W Metina ram od pięciu lat na globalu obecnie na serwerze Samos wojownikiem 75Lv o nicku wojusownik z Jinno. Myślę, że Was zainteresuję ofertą współpracy.

Dlaczego chcę zostać GM lub TGM?

Przede wszystkim chcę Wam oraz graczom pomagać. Sprawia mi to przyjemność, lubię to robić. Jestem cierpliwy, opanowany, nie używam wulgaryzmów, lubię porządek. Chciałbym pilnować porządku na Waszym serwerze. Nie popełniam rażących błędów ortograficznych.

Czy mam jakieś doświadczenie?

O sobie mogę śmiało powiedzieć, że jestem doświadczony w kwestii komend, kar na serwerach za przewinienia czy nawet odróżnianiu botów od graczy grających uczciwie. Mówię to, ponieważ sam jestem administratorem serwera hamachi o nazwie HinsMT2.

Co skłoniło mnie do napisania tego tematu?

Do napisania tego tematu skłoniło mnie przede wszystkim to, iż chcę pomagać Wam i Waszym kochanym graczom. Posiadam dużo wolnego czasu, na serwerach Metin2 spędzam czasami nawet 5 godzin dziennie po szkole oraz bywam czasami w nocy lub nad ranem.

Kontakt ze mną:

GG:46383648

Lub jeśli chcesz się ze mną skontaktować pisz na PW przez forum.

Opublikowano

NIE POLECAM. OSZUKUJESZ CO DO SWOJEJ OSOBY.

Nie masz 18 lat, dziękuje pozdrawiam.

Tak więc oszukujesz - nie polecam. 

Skąd to możecie wiedzieć skoro nawet mnie nie znacie? nie no jesteście naprawdę żałośni nie znacie osoby piszącej posta a piszecie na jej temat bzdury... Nie ładnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...