Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd logowania!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie przed chwilą stworzylem sobie konto i po chwili wchodze i sie loguje na warrock .. Normalnie wpisuje login i haslo i wciskam ok. Niestety nic potem wychodze z gry i tak probujetez nic cos jest nie tak. Moze ktos mi odpowiedziec co?normalnie przed banem sie logowalem a teraz nie moge

Starogardzka.jpg

Tylko Łódzki Klub sportowy ŁKS

obraz.png

Opublikowano

Czekaj czekaj bo cie niezrozumiałem wogóle niemożesz np serwera wybrać?

Jak tak to pewnie nieaktywowałeś linka aktywacyjnego kiedys można bylo bez aktywacji grac a teraz juz niestety nie.

Pozdrawiam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

nie moge sie zalogowac normalnie wpisuje login i haslo i wciskam ok i proces toi. Nic kompletnie. Jakby sie zacial o to mi chodzi

Starogardzka.jpg

Tylko Łódzki Klub sportowy ŁKS

obraz.png

Opublikowano

A ... chyba wiem ... np. mi zbanowali koto ( 6 lvl jeszcze jak probowałem sam dotrzec jak mozna wklejac bronie ) ...

i gdy probuje wejsc mam podobnie ... zrob nowe i jezeli nie uda ci sie wejsc ... to odinstaluj i zainstaluj gre (moze to bezsensu ale to pomogło mi raz X d nie wiem czemu )

*sposob na banowanie IP ( jezeli ktos ma neo wystarczy odłaczyc neta poczekac 1 minute i właczyc spowrotem i masz inne IP ;) ( mozliwe ze było ale jak ktos nie widział tematu to moze sie przydac )

* pytanie ... czy Crosshair - to cos w stylu zoom hacck ??

Be my master or my pupil : http://dsssssssaq.mybrute.com

10784.png

Pomóż mojemu jajeczku dorosnąc!

Jajeczko potrzebuje klikniecia :)

2QBc.gif

girlsofbleach.jpg

Opublikowano

Spróbuj później. Albo jak klikniesz OK to potem już nie ruszaj myszki bo może się zaciąć. Mi się tak robi kiedy mam b.słabe połączenie z netem może ty też tak masz.

k2networkiv2.png
Opublikowano

sry za spam juz wiem co to cross hair (cytuje słowa kaki z innego hacka jak masz snajperkę to nie masz celownika. Ten program daje kropeczkę na ekranie, która służy za ten celownik. ) ...

Be my master or my pupil : http://dsssssssaq.mybrute.com

10784.png

Pomóż mojemu jajeczku dorosnąc!

Jajeczko potrzebuje klikniecia :)

2QBc.gif

girlsofbleach.jpg

Opublikowano

Wtedy był update i serwery były wyłączone. Co tydzień w czwartek wieczorową porą tak jest.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...