Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glob i klasa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, chciałbym zagrać na globie i mam kilka pytań do was, otóż:

1.Jeśli wcześniej grałem na emailu do 20lvl za free to czy teraz mogę sobie zrobić konto na 2 email? Czy będzie z tym jakiś problem?

2.Czy raf działa na polskie konta? Co z tego rafa dostane ja i osoba, która mi go wyslala?

Z góry dziękuję za odpowiedz. 

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

Kont w grze możesz robić sobie tyle ile tylko sobie zażyczysz, jednak każdy musi być na osobnym koncie email.

Obecnie niestety nie ma już systemu tzn. RAF, gdyż Blizzard skutecznie wygrał wojnę z oszustami, którzy również żerowali na nas, gdyż ostatnie pseudo doładowania RAF zwane xRaf, zostawały wyłączane nawet już po godzinie gry.

Jedyną obecnie opcją to kupno packa na allegro, wszelkie dodatki to jakieś 120 zł, w tym masz wliczony miesiąc gry. Prepaid 2 miesiące kosztuje 88,90. Oczywiście wszystko legalnie.

Edytowane przez Wifi Streamer
Opublikowano (edytowane)

Kont w grze możesz robić sobie tyle ile tylko sobie zażyczysz, jednak każdy musi być na osobnym koncie email.

Obecnie niestety nie ma już systemu tzn. RAF, gdyż Blizzard skutecznie wygrał wojnę z oszustami, którzy również żerowali na nas, gdyż ostatnie pseudo doładowania RAF zwane xRaf, zostawały wyłączane nawet już po godzinie gry.

Jedyną obecnie opcją to kupno packa na allegro, wszelkie dodatki to jakieś 120 zł, w tym masz wliczony miesiąc gry. Prepaid 2 miesiące kosztuje 88,90. Oczywiście wszystko legalnie.

Ja już kupiłem podstawke + dodatki do mopa za 120zl. Co do rafu to nie chodziło mi o opłacanie abonamentu tylko, że kolega wyśle mi rafa i będziemy mieć bonusy np. exp x3, teleport itp. 

Podacie jakieś talenty pod monka do expienia? Prosze o 2 buildy dps i heal. Z tym expem x3 to pewnie będę miał mniej kasy, bardzo drogie jest latanie i dual wield?

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!