Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fut14 trainer - Rzadko dodaje punkty

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Używam tego całego trainera i bardzo rzadko dodaje mi punkty za mecz w lidze, średnio co 3-4 mecze dostaje 3 pkt. Co jest nie tak? 

W momencie kiedy wyświetla się skład przeciwnika, naciskam odpowiednio 7/9, a gdy wchodzimy do meczu ( czyli zaraz po tym jak zniknie mi jego skład z ekranu) naciskam F4.

Opublikowano

F4 ma byc wcisnięte cały czas, dlatego pkt Ci nie zalicza bo trafiasz na trainerowców którzy to F4 maja wcisniete i im zalicza pkt ;)

Opublikowano

@maxisek

Nigdy nie słyszałem takich głupot.

@ArT1203

Klikaj 4/5 przy wybieraniu strojów.

F4 miej cały czas wciśnięte, gdy normalnie sie mecz zacznie i bedzie 45min, wiec ze grasz z innym trainerowcem.

Wystarczy klikac kilka razy f4 i ruszyc sie zawodnikami.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Kolega wyżej albo czytać nie umie ze zrozumieniem albo jest niedorozwinięty ;)

Punktów mu nie zalicza według tego co napisał dlatego że nie ma wciśniętego F4, F4 ma być wciśnięte cały czas bez względu czy jesteś w menu FUT czy przed wejściem do gry czy przed wyszukaniem przeciwnika, wchodzac do meczu trafia na trainerowców i po wejsciu do meczu wciska F4 i widocznie mu pkt nie zalicza bo robi to za poźno.

Opublikowano

Maxisek glupoty piszesz. mozesz jechac bez F4, ale musisz miec poprawna strone wybrana.

wyraznie jest napisane "naciskam odpowiednio 7/9,"

Opublikowano

I tak musi cos pieprzyć w tym. Ja jak mam wybrany tylko wynik meczu, a jakiś inny trainerowiec zerwie połączenie to i tak dostane pkt.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam na przykład tak, że wchodzę do meczu od razu jest 45 minuta i wynik jest 1-1. Po zerwaniu połączenia pkt mi nie dodaje.

Opublikowano

Mam na przykład tak, że wchodzę do meczu od razu jest 45 minuta i wynik jest 1-1. Po zerwaniu połączenia pkt mi nie dodaje.

Albo lewe albo prawe, bo robisz remisy, a nie dajesz wynik na swoj korzysc.

Możesz też robić że po lewej dajesz więcej a po prawej mniejszy wynik np. 3:1

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Albo lewe albo prawe, bo robisz remisy, a nie dajesz wynik na swoj korzysc.

Możesz też robić że po lewej dajesz więcej a po prawej mniejszy wynik np. 3:1

No tak własnie robię. Zauważyłem, że po paru meczach hack przestaje mi działać, i to co klikam, nie podświetla się na czerwono 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...