Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc WR się wyłącza

oblivion9798

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z warrockiem. Odpalam go normalnie wchodze w pokój gram sb a tu lag i się wyłącza bez żadnego errora ani niczego innego.  Wziąłem check files i nic. System win xp

Opublikowano

Crashuje Ci wr z tego co mówisz. Jakie masz programy po właczane? Takie jak gg,gb itp?

#edit może używasz jakiegoś hacka?

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Przeinstaluj WR'a. Czasem check files nie pomaga. 

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

warrock nie dziala bez net framework chyba. hacków nie używam. service packa mam.

nie chcei sie co konserwe odinstalowac i instalowac spowrotem bo to zajmuje duzo czasu a mój pc nie jest jakiś nowy :)

edit programy włączone to nie raz game boster żadnych gg,skype itp.

Opublikowano

warrock nie dziala bez net framework chyba. hacków nie używam. service packa mam.

nie chcei sie co konserwe odinstalowac i instalowac spowrotem bo to zajmuje duzo czasu a mój pc nie jest jakiś nowy :)

Musisz mieć Net Framework.. Zainstaluj jak nie masz i jeszcze dodatkowo C++ 2010.

Opublikowano

Musisz mieć Net Framework.. Zainstaluj jak nie masz i jeszcze dodatkowo C++ 2010.

Wiem ze musze miec i go mam. Bo bez tego warrock wgl sie nie włączy.

Opublikowano

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

Problem powrócił, ma ktoś jakieś inne rozwiązania? bo mam chęci do gry ale znowu mam crashe.. pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...