Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragonball nowy film.

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DB się skończyło na Cell Saga, tyle w temacie. (chociaż w Buu Saga jeszcze jako tako walka Vegety i Goku mnie interesowała, no i może Vegito.. i Gohan, ktory miał ocalić świat, a jak zwykle honory poszły dla Goku)

417711489342956987022.png

Opublikowano

DB się skończyło na Cell Saga, tyle w temacie. (chociaż w Buu Saga jeszcze jako tako walka Vegety i Goku mnie interesowała, no i może Vegito.. i Gohan, ktory miał ocalić świat, a jak zwykle honory poszły dla Goku)

Ogólnie DB powinien skończyć się na Frieza Saga.I w dodatku Goku pokonuję Frezera i umiera wraz z eksplodująca planetą na Namek.Dalej to już tylko pokręcone poziomy mocy,przewidywalna fabuła,która głównie opiera się na głównym bohaterze i postacie które są takimi koksami,że potrafią zniszczyć całą planetę jednym atakiem.

Opublikowano

Ogólnie DB powinien skończyć się na Frieza Saga.I w dodatku Goku pokonuję Frezera i umiera wraz z eksplodująca planetą na Namek.Dalej to już tylko pokręcone poziomy mocy,przewidywalna fabuła,która głównie opiera się na głównym bohaterze i postacie które są takimi koksami,że potrafią zniszczyć całą planetę jednym atakiem.

Mnie to wszystko się podoba. :> 

Dla mnie fabuła mogłaby toczyć bez końca... Szkoda tylko, że wszyscy na Goku polegali. :) 

Macie jakieś potwierdzone info.? :)

Ps: polecam Dragonball Absalon

Opublikowano

Mnie to wszystko się podoba. :> 

Dla mnie fabuła mogłaby toczyć bez końca... Szkoda tylko, że wszyscy na Goku polegali. :) 

Macie jakieś potwierdzone info.? :)

Ps: polecam Dragonball Absalon

To jest tylko gadka jakiegoś fanboya DB nie ma jeszcze zapowiedzianego oficjalnego traileru czy teaseru.Co do Absalona to nie polecam.

Opublikowano

Pan, który twierdzi że goku zginął na namek po wybuchu planety to heretyk normalnie. Jak oglądałeś DB? Goku poleciał na inne planety i tam trenował. A co do tematu, fajnie by było obejrzeć coś nowego, tylko trzeba czekać na nowe info

Opublikowano

Pan, który twierdzi że goku zginął na namek po wybuchu planety to heretyk normalnie. Jak oglądałeś DB? Goku poleciał na inne planety i tam trenował. A co do tematu, fajnie by było obejrzeć coś nowego, tylko trzeba czekać na nowe info

Masz rację. Nawet w fanowskiej wersji DB Absalon fabuła bardzo wciąga.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...