Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pałac Tysiąc-Rękiej Guan-Yin

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iw6Bz7f.png

Kolejny z dungeonów który wystąpi na serwerze MPCforum, tym razem pod dłuższe plądrowanie (Rajd).

UavWORe.png

D8YQK65.png

Zapraszam do oceny i lajkowania fanpage :

xxx

0VPaRnd.png

Opublikowano

Bardzo ładne.

Z Ciekawości z jakiej Gry?

Rozmiar Rajdu?

Z różnych gier, ściany bo pewnie głównie o to pytasz są z Lineage 2.

Rozmiar 3x3 ale użyte jest jakieś 50% powierzchni mapy, z tym że korytarze są bardzo ścisłe, nie jak np. grota gdzie korytarz i sale są na zasadzie : ----+-----+-----+-------

0VPaRnd.png

Opublikowano

No panowie nowa era :)

Ładnie wam to wychodzi, mi się bardzo podoba klimat który chcecie wprowadzić. 

Specjalista
Opublikowano

Ten rajd będzie na zasadzie mapy zamkniętej,czy będą jakieś urywki ??

Ciekawie się to prezentuje ;]

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ten rajd będzie na zasadzie mapy zamkniętej,czy będą jakieś urywki ??

Ciekawie się to prezentuje ;]

Jeśli chodzi Ci o to czy będzie to indoor typu lochy pająków, dt etc. to tak, będzie to taki rajd.

Dzięki za odp.

Ten wojownik jest wklejony czy rzeczywiście tam stoi?

SS jest z gry i wojownik stoi normalnie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Na ss wygląda jak wklejony woj, sporo rzeczy dodajecie, z tego co widziałem z innych waszych tematów nawet to jakoś wygląda, chętnie bym wszedł na serwer. Szkoda tylko że to co robicie pewnie po paru dniach od startu trafi na mpc ;/ ... ale cóż życzę powodzenia łapaj plusiora ;)

Opublikowano

Na ss wygląda jak wklejony woj, sporo rzeczy dodajecie, z tego co widziałem z innych waszych tematów nawet to jakoś wygląda, chętnie bym wszedł na serwer. Szkoda tylko że to co robicie pewnie po paru dniach od startu trafi na mpc ;/ ... ale cóż życzę powodzenia łapaj plusiora ;)

Moim zdaniem płaczu nie ma że coś wycieknie. Co innego gdyby to była ich gra pisana od 0. Wiadomo że wszystko robią sami, export itp ale co mają w takim razie powiedzieć twórcy metina? Ich gra cała wyciekła.

Co do tematu już się wypowiadałem, a co do efektu woja to chyba tylko przez umiejętności graficzne.

PS: co do wycieknięcia jeszcze 1.

Jeżeli sie znają to zabezpieczą tak że nikt z mpc nie wypakuje.

Zmienią kilka algorytmów i tyle.

Opublikowano

Moim zdaniem płaczu nie ma że coś wycieknie. Co innego gdyby to była ich gra pisana od 0. Wiadomo że wszystko robią sami, export itp ale co mają w takim razie powiedzieć twórcy metina? Ich gra cała wyciekła.

Co do tematu już się wypowiadałem, a co do efektu woja to chyba tylko przez umiejętności graficzne.

PS: co do wycieknięcia jeszcze 1.

Jeżeli sie znają to zabezpieczą tak że nikt z mpc nie wypakuje.

Zmienią kilka algorytmów i tyle.

Twórcy metina mają z niego miliony więc nie porównuj ich do techników którzy mają z serwera po kilka tysięcy.

@Topic: Postaramy się jeszcze dodać na mapę światła oraz cienie aby ożywić troszkę to mapę.

0LsM05U.png

Opublikowano

Twórcy metina mają z niego miliony więc nie porównuj ich do techników którzy mają z serwera po kilka tysięcy.

@Topic: Postaramy się jeszcze dodać na mapę światła oraz cienie aby ożywić troszkę to mapę.

Źle myślisz. Gdyby nie oni to technicy by nie mieli nawet tych kilku tysięcy więc?

Nie ma co dyskutować na taki temat..

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tyle staran a serw padnie max w ciagu 3 miechow. Elo tyle w temacie, nie polecam i szkoda wydawac 1 zl na ten serw..

Multikonto przygłupiego admina konkurencyjnego serwera niech się kieruje tabliczkami z napisem "wyjście".

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...