Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile trzeba wydać pieniędzy aby uzyskać dobrą dywizje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Planuje kupić Vipa do BoLa jest to koszt ok.30zł miesięcznie ale czy oprócz tego będę musiał szykować się na inne wydatki aby ugrać dobrą dywizje? Dziękuje z góry i pozdrawiam :)

Opublikowano

a co to jest dobra dywizja? Ja bez vipa używając skryptów dla free userów mam gold III i mam nadzieję na platynę, więc z vip skryptami bez dopłat można spokojnie wbić diament, ale trzeba mieć mózg. Jeśli kupiłbym teraz vipa to podejrzewam, że wystarczyłby mi miesiąc na wbicie diamentu. Czyli 30zł.

Jednak jeśli chciałbyś grać na pozycji ADC to musiałbyś dokupić jakiś płatny skrypt, MMA, Reborn czy coś, bo tutaj konto vip za dużo nie zmienia. Generalnie zmiania tyle, że masz większy wybór skryptów (na MID-a/Suppa/Ewentualnie lee czy zed jungle) i nie musisz ciągle grać katariną. 

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

a co to jest dobra dywizja? Ja bez vipa używając skryptów dla free userów mam gold III i mam nadzieję na platynę, więc z vip skryptami bez dopłat można spokojnie wbić diament, ale trzeba mieć mózg. Jeśli kupiłbym teraz vipa to podejrzewam, że wystarczyłby mi miesiąc na wbicie diamentu. Czyli 30zł.

Mi skrypty dla free usera wgl. nie działają...  używam Sida's Auto Carry - Revamped + skrypty do auto carry z podpiętego tematu na tym forum. Chodzi o to że gry wciskam spacje to postać chodzi w kółko(Nie farmi, nie obija) a jak zobaczy przeciwnika to biegnie pod jego tureta. Nie ruszam myszki podczas trzymania spacji

Opublikowano

Mi skrypty dla free usera wgl. nie działają...  używam Sida's Auto Carry - Revamped + skrypty do auto carry z podpiętego tematu na tym forum. Chodzi o to że gry wciskam spacje to postać chodzi w kółko(Nie farmi, nie obija) a jak zobaczy przeciwnika to biegnie pod jego tureta. Nie ruszam myszki podczas trzymania spacji

W związku z tym proponuję najpierw nauczyć się obsługi free-skryptów, jeżeli nie chcesz wyrzucać pieniądzy w błoto. 

Co do pytania: jeśli jesteś na prawdę chu*owy to nawet najdroższe skrypty nie wbiją Ci wysokiej dywizji za Ciebie. 

Jak "masz mózg" (choć same jego posiadanie nie wystarczy!) - jak wspomniał UP to powinieneś się uwinąć w max. 2 miesiące zaczynając od zera. 

btw. warto byłoby jeszcze napisać skąd zaczynasz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...