Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kokosz @Miszczu. @Seldek @Marselo @Dektored @Why @Naiko @Wilczek @TCQ @Wredny @ReallSkill @Majkel

Chciałbym zaproponować dodanie dodatku typu obrazek na pasku narzędzi podczas pisania a mianowice Vine.

Vine jest to strona na której są ciekawe gify/filmiki które odtwarzają się po kliknięciu na nie(czyli nie działają jak zwykłe gify).  zapomniałem, nie odtwarzają się po kliknięciu tylko od razu(ale można wprowadzić tą funkcję aby ludzie na telefonach nie mieli lagów)

Wyglądałoby to np. tak że klika się ikonkę Vine na pasku narzędzi i wpisuje w wyznaczonym polu link do gifa z vine a następnie klika "ok" i pokazuje się gif z możliwością odtwarzania po kliknięciu. To by działało jak opcja zamieszczania obrazka na pasku narzędzi.

Opublikowano

Z tego co się orientuje, to gify są na forum usuwane. Jeżeli coś się zmieniło, to jak poprzednicy-czemu nie. Jednak jeżeli jest tak, jak pamiętam, to nie przejdzie.

Tylko w sygnaturze.

Opublikowano

Z tego co się orientuje, to gify są na forum usuwane. Jeżeli coś się zmieniło, to jak poprzednicy-czemu nie. Jednak jeżeli jest tak, jak pamiętam, to nie przejdzie.

na nie. mi to nie potrzebne telefonu nie mam chyba ze stacjonarny sie liczy , najebiecie w chuj modów a potem "ojej ale lagi"

Gify są usuwane bo są obrazkami które wklejasz a one już same działają i odtwarzają się. Jeżeli już się zrobi dodatek do Vine to można dorobić do tego coś aby nie odtwarzał się od razu tylko była ikonka "play", dopiero wtedy gdy się na nią kliknie to gif zacząłby się odtwarzać(jak gify na najngagu).

Podobno forumek stoi na nowej stabilnej maszynie  więc po dodaniu 1 dodatku chyba nie powinno zakłócić pracy forum? Przecież "forum miało się rozwijać".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...