Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2: Quardive [No Hamachi]

ANGMANETEYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przepraszam za chwilowe utrudnienia, ale do 2010-04-20 będzie niestety hamachi..

Chciałbym przedstawić wam grę Metin2: QUARDIVE, możemy grać obecnie na dwóch serwerach, pierwszym globalnym, oraz drugim przez hamachi z możliwościami GM.

Opis:

Metin2: QUARDIVE, Serwer stworzyliśmy jedynie z myślą o graczach którzy pragną osiągnąć w tej grze wiele więcej niż można normalnie, i w krótszym czasie.

Kilka chwil z gry 2010/02/19

Kilka chwil z gry 2010/03/16

Poziom koło nicku - Niedostępne

Strona Główna

Lub Strona Głóna

Na stronie głównej znajduje się wszystko, dane, rejestracja, pierwsze kroki i tym podobne..

Skan jedynego pliku który wykrywają antywirusy takie jak: Symantec, TrendMicro, Avast, ArcaVir. Lecz pytanie dlaczego? czy to wirus? otóż, nie.. mylicie się,

plik konfiguracji tworzyłem sam i zabezpieczyłem go, dlatego powyżej wymienione antywirusy krzyczą alarmem gdy pobiera nam się plik gry.

Problemy z pobieraniem:

Najczęstrzymi problemami z pobieraniem jest włączony antywirus lub stara wersja przeglądarki, aby poprawnie pobrać klienta zalecamy:

*Wyłączyć AntyWirus'a na czas pobierania

*Pobrać najnowszą przeglądarkę, Google Chrome, Firefox, lub Opera

Cechy

* Zmniejszone ceny przedmiotów oraz ulepszania

* Nowe potwory, przedmioty oraz krainy

* Zdobywanie punktów doświadczenia x4

* Zdobywanie Przedmiotów x5

* Zdobywanie złota x10

Twórca serwera: Angmanete (Administrator)

Hoster: Tymczasowo na hamachi Angmanete - od 2010-05-01 Zede1 (Administrator)

Niestety kompletnie nikogo nie przyjmujemy jako administratorów, czy mistrzów gry.

Prezentację tę dałem nie po to że chcę jakieś plusy czy coś, lecz aby dać ludziom chętnym do gry rozrywkę.

Proszę nie pisać o takim czymś jak "Spolszczenie" ponieważ zablokowaliśmy taką opcję jak ich działanie, dlatego też nikt nie stworzy sobie takiej rzeczy.

Jeżeli nie chcesz, nie pobieraj i nie graj, to jest tylko i ewidentnie twoja sprawa!

Gra jest jedynie dla chętnych, chcesz sprawdzić? Pobierz grę i się przekonaj!

Nie chcemy skarg że aby zobaczyć grę trzeba pobierać klienta. Tak samo jest z innymi grami, chcesz sprawdzić jaka jest gra Rappelz? Pobierasz i sprawdzasz!

Nie piszesz że chcesz plik 1mb aby obejrzeć grę, nie ma takiego czegoś, Niemiecka Firma GameForge 4D skarży się na kradzież ich klienta gry, ja jedynie korzystam

z bardzo zmodyfikowanego pliku "item_proto" oraz "mob_proto" które już w niedługim czasie zamierzać zmienić na swoje nazwy, aby nie naruszać ich praw!

W temacie proszę pisać jedynie, Polecam / Nie Polecam, nic po za tym nie jest mile widziane i będzie zgłaszane..

Życzę powodzenia, i serdecznie zapraszam do gry!

***ANGMANETE***

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer działa non stop, przez 2 tygodnie będzie na hamachi a potem spowrotem bez hamachi, ponieważ są konserwatki..

Rejestracja już zrobiona, ranking, pobierz itd. więc można już w pełni grąć.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam Super Serwer

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

Polecam serwer ponieważ widać duży wkład pracy. A o forum/stronie już nie wspomnę ^^ lecz szkoda że serwer na hamachi. :/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...