Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 INFORMACJE DOTYCZĄCE BANÓW I DZIENNEGO LIMITU.

maxisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jako że mnóstwo jest tematów pt " czy dostane bana gdy rozegram x sezonów"

Mnóstwo również jest ludzi, wypisujących że po zarobieniu 100k - jest ban z automatu.

Więc tak:

DZIENNY LIMIT W SEZONACH ONLINE OKOŁO 8 - 9 SEZONÓW CZYLI MNIEJ WIĘCEJ 130K.

NIE, NIE DOSTANIESZ BANA JAK WYKORZYSTASZ DZIENNY LIMIT, CZY ZAROBISZ 50K CZY 100K CZY 130K TO BEZ RÓŻNICY.

ŻEBY DOSTAĆ BANA  MUSI CIĘ KTOŚ ZGŁOSIĆ DO EA I WTEDY EA BADA TWOJE KONTO, BANA WTEDY MOŻNA DOSTAĆ PO 3 MIESIĄCACH, PO TYGODNIU LUB W OGÓLE.

WSZYSCY ZNAWCY CO PISZĄ, ZE PO ZAROBIENIU 100K JEST BAN Z AUTOMATU SĄ W BŁĘDZIE.

Dla niedowiarków jutro mogę wstawić na czyjeś życzenie ss'a przed zarabianiem coinsów - stan konta nie całe 1k, i po zarobieniu z datą i godziną, ze stanem konta 120k.

Opublikowano

Masz rację, nie ma tu automatu, który wyłapuje przekroczenie jakiejś liczby coinsów.

Gdyby tak było to zapaleni maniacy, którzy grają po 10h dziennie też dostawaliby bany. 

Dopiero gdy Twoje konto zostanie zgłoszone, jest brane pod ścisły wgląd. 

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Jest potwierdzone, nie wiem, mam Wam ss'a zrobić przed zarabianiem i po? Ostrzegam, że będzie włączony cheat engine bo w ten sposób zamrażam kontrakty.

Opublikowano

Widocznie ktoś Cię zgłosił, ban wygląda tak, że nie możesz wejść do Ultimate Team ale tryb Sezony czy Kariera jak najbardziej możesz już  grać

Opublikowano

To jak to w koncu jest, mozna to 100k przekroczyc na dzien? Bo z 90k na trainerze uzbieralem i teraz chce normalnie zagrac i mi moze to 100k przekroczyc i nie wiem czy bana dostane?

Opublikowano

To jak to w koncu jest, mozna to 100k przekroczyc na dzien? Bo z 90k na trainerze uzbieralem i teraz chce normalnie zagrac i mi moze to 100k przekroczyc i nie wiem czy bana dostane?

Można przekroczyć.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...