Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC DO SERWERA ! - ZOBACZ!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wraz z ekipa mamy zamiar stworzyć serwer Metin2. Serwer ma być dla was. I mamy do was pytanie na jaki serwer zwracacie uwage, Hard, Medium itp. Co na serwerze byście chcieli itp. Za każdą opdowiedz dziekujemy. Tak od siebie to planujemy zrobić serwer Medium, troszke nowości, własne misje itp. Także czekamy na wypowiedzi.

PS. Możliwe, że bedziemy potrzebować z 1-2 osoby do pomocy. O tym bedzie jeszcze mowa, w tym temacie lub w nowym temacie. 

Opublikowano

Easy/4Fun/PvP chyba że macie jakiś ciekawy pomysł na serwer Hard tylko to musi być coś wystrzałowego z wielką reklamą. Zrobicie coś takiego i z chęcią u was popykam ;)

Opublikowano

27. W dziale można szukać/ubiegać się o:

• Game Mastera
  • Sponsora
  • Web Mastera
  • Grafika Serwerowego
  • Questera
  • Administratora/Moderatora Forum Serwerowego
  • Administratora/Moderatora TS3 Serwerowego
  • Hostera
  • Client Mastera
  • Technika
  • Video Mastera
  • Testera

Zdaje mi się, że to raczej zły dział. Nie powinieneś napisać tego w publikacjach serwerów jako dyskusje?

@Antywarn:

Z tego co widać, na rynku serwerów 4fun, przeważają serwery Medium lub Hardy. Dlatego ja np. z przyjemnością zagrałbym na dobrym 4fun, 

lub jak kolega wyżej powiedział, Hard z czymś czego jeszcze nie było i się nie znudzi po kilku tygodniach.

Opublikowano

Jeśli będzie potrzebna pomoc na serwerze to jestem chętny :) A serwer myślę, że Easy.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Mogę zostać client masterem mam swój serwer ts więc mogę go zaoferować jeżeli potrzebujecie game masterem też mógłbym zostać więcej pw :) 

Opublikowano

Ogarnijcie ładny serwer Easy z dużą ilością nowości oraz z ładnie przemyślaną rozgrywką tak aby graczom którzy wbiją max lvl się nie nudziło a wręcz było coś jeszcze do roboty.

Ja uważam że medium też może być więc to tylko zależy od was lecz ostrzegam iż teraz jest duży popyt na super Easy serwery :)

UGBPHQ1B.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...