Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf2 Mp Się Wyłącza

rogos97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnie już to było ale mam peweien problem z Battlefield2 MP. Otóż gram sobie w najlepsze i nagle gra całkiem się wyłącza. Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to niech napisze. (przyznam się bez bicia gra pirat :( )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

xemon to że on ma piata to nic nie zmienia ... ja też mam i jakoś śmigam w multi i nie wywala mnie, nie mam problemów. tylko to że exp się nie zapisuje ... ale "nie ranga zdobi żołnierza. "

Opublikowano

Net? Sprzęt?

On ma lepszy net ale ja o wiele leszy sprzęt

ps. Jeśli chodzi o tego no-cd znasz jakiś link? Bo coś nie moge znaleźć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Ty nie grasz na 1.41/15 ^^,

Fakt gram na 1.0 ... tak samo jak on

ps. Jeśli chodzi o tego no-cd znasz jakiś link? Bo coś nie moge znaleźć

nie może Ci on tego wystawić w temacie gdyż na forum jest zakaz warezu (najwyżej na PM)

Opublikowano

Fakt gram na 1.0 ... tak samo jak on

nie może Ci on tego wystawić w temacie gdyż na forum jest zakaz warezu (najwyżej na PM)

Ehh. Mam No-CD ale on i tak nic nie daje :( Tak dobrze mi szło i nagle pyk BF2.exe przestał działąc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaktualizowałem PB i wszystko wskazywało na to, że gra już działa. Gram z kolegą około pół godziny ktoś zaczął do mnie strzelać zrobiło się czarno i gra sie wyłączyła. :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to się nazywa dubble post który jest zakazany na forum. jako że jesteś nowym użytkownikiem dam tylko ostrzeżenie

Opublikowano

Ehh.. Zrób tak !!: B)

Odinstaluj grę całkiem następnie zainstaluj ją w jakiś inny dysk np. było zainstalowane na dysku D, a teraz zainstaluj na E. Ja tak miałem to samo !!! zrobiłem tak i git gra bez zarzutów, a jak to ci nie pomoże to masz wira lub po prostu coś innego szkodzi tej grze np.Zapory,Aty Wirus itp. <_<

<_< :P

22ae6f0a29b7.gif

cooltext453009762.gif

Pomogłem daj +

Pomogłeś mi daje +

Opublikowano

Ehh.. Zrób tak !!: B)

Odinstaluj grę całkiem następnie zainstaluj ją w jakiś inny dysk np. było zainstalowane na dysku D, a teraz zainstaluj na E. Ja tak miałem to samo !!! zrobiłem tak i git gra bez zarzutów, a jak to ci nie pomoże to masz wira lub po prostu coś innego szkodzi tej grze np.Zapory,Aty Wirus itp. <_<

<_< :P

[/quot

To nic nie daje :(. Dodam, że problem prawdopodobnie leży w problemie z tym:

BF2VoiceSetup.exe jak zainstaluje grę to wyskakuje:

BF2VoiceSetup.exe przestał działać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dawlo13 dzięki mi to pomogło nie działał mi ponieważ usunął się jakiś plik lub ja przypadkiem usunąłem i gra się wyłączała zrobiłem reinstal i pomogło TNX.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Teamt jeszcze nie zamknięty? jeśli nie to równierz dołączam sie do pytania gram se gram i nagle robi sie czarny ekran i gra wywala do windowsa lecz w demie taki problem nie występuję >.<

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Szkoła jest jak więzienie.Aby się wydostać potrzebny jest klucz.

A tym kluczem jest WIEDZA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...