Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spotkanie w Wrocławiu z zespołem ds. społeczności

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre wieści dla mieszkańców Wrocławia oraz okolic :)

Już w najbliższy weekend, 10 i 11 maja 2014 roku, Zespół ds. Społeczności w składzie: Cmd_Latina, Gepard_PH i Vielo oraz przedstawiciel Działu Obsługi Klienta Cascad0r zawitają we Wrocławiu na imprezie dla graczy CD-Action Expo.

Spotkajmy się w Hali Stulecia, w godzinach od 10.00 do 19.00 w sobotę i od 10.00 do 16.00 w niedzielę.

NA 14 stanowiskach komputerowych, będziecie mogli przetestować gry World of Tanks i World of Warplanes, zaś na 2 kolejnych - World of Tanks: Xbox 360 Edition.

Wstęp dla publiczności jest bezpłatny, serdecznie zapraszamy na nasze stoisko, gdzie odbywać się będzie wiele konkursów z nagrodami, w tym specjalna edycja konkursu „Bitwa historyczna”, którą poprowadzi nasz Współpracownik Społeczności Lanied.

Gościem specjalnym będzie Richard „The Challenger” Cutland, Specjalista ds. Militariów i Wojskowości, były czołgista, z trzydziestoletnim doświadczeniem w armii brytyjskiej.

Na głównej scenie CD-Action EXPO czekają na Was dodatkowe atrakcje:

Sobota, godz. 16.00  - 17.00 – spotkanie z Kosmą „Carmon” Baniewiczem, profesjonalnym graczem eSportowym z drużyny Lemming Train.
Niedziela, godz. 12.00  - 13.00 – spotkanie z Richardem „The Challenger” Cutlandem, Specjalistą Wargaming ds. Militariów i Wojskowości, który odpowie na Wasze pytania.Spodziewajcie się również wyzwań w konkursach sprawnościowych: pompki, przysiady i inne ćwiczenia fizyczne stosowane w brytyjskiej armii najwytrwalszym zapewnią nagrody!

Serdecznie zapraszamy!

Hala Stulecia
Ul. Wystawowa 1
51-618 Wrocław

Do zobaczenia w weekend we Wrocławiu!

Tak wogóle wybiera się ktoś :) ?
Opublikowano

Chętnie bym tam pojechał, gdyby nie to, że mam 15 lat.

Jak ktoś jedzie, to niech zda po tym relację.

Opublikowano

Chętnie bym tam pojechał, gdyby nie to, że mam 15 lat.

Jak ktoś jedzie, to niech zda po tym relację.

Heh mój kolega tydzień temu przeprowadził się do Wrocławia ;x

Ooo byłoby świetnie , niech ktoś zda jakąś relację po tym :D

Opublikowano

A to jest od 18-stu lat? :-)

Nie, ale chodzi o to, że mam kawałek do Wrocławia. Gdyby to było np. w Krakowie, albo najlepiej w Katowicach to bym był na pewno :)

Opublikowano

Do Wrocławia mam kupę drogi, ale może kiedyś coś zrobią w okolicach Szczecina.
Relacje zawsze można obejrzeć u Fai lub na forum WoT'a. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...