Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

239451_536923ae217a77nlWpILOGt.png

cooltext1551229845.png
Witam,
Mam wam dziś do zaprezentowania profesjonalny server survival + frakcje z małym ale hardcorowym dodatkiem który każdemu na pewno przypadnie do gustu mianowicie mam na myśli niektórzy już się pewnie kapnęli po tytule tej reklamy jest to drop 99% większego nie da się zrobić aby nie wypadał cobblestone / stone gdyby tego było mało dorzucamy do tego hardcorową ilość exp'a która zadowoli nie jednego gracza u nas drop exp'a wynosi 50000 z 1 stone! Ta liczba jest trudna do wyobrażenia w ilości jaka przypada na level dlatego już wam podpowiadam wynosi ona 1 wykopany stone = 140 LvL!
oczywiście na tym nie skończymy po rozwaleniu tego jednego klocka stona otrzymujemy : 1x: Blok diamentu, blok emeraldu, blok złota, blok żelaza, slimeball, redstone, enderpearl, gunpowder, sand, złote jabłko, kox, blok węgla, klocek drewna tak taki zestaw zajmuje 16 slotów w EQ! Niezła zabawa co? :) No ale jeszcze ci mało? no tak. A więc dobrze mamy w dodatku autorskie pisane skripty pisane przez SlimxaQ oprócz jednego skriptu na ranking no dobrze ale jakie te skripty!? dowiesz się tego w linijce Dodatkowe Informacje ;) Na co czekasz!? Przejdź my dalej.

cooltext1551232540.png
cooltext1551241740.pngfastfun.pl
cooltext1551242887.png1.7.x
cooltext1551245177.pngDedyk
cooltext1551246732.png160

cooltext1551242566.pngFastFun
cooltext1551245720.pngSurvival+Frakcje
cooltext1551246158.pngNie
cooltext1551247833.pngTak
cooltext1551248536.pngTak
cooltext1551249010.png
Właściciel - SlimxaQ
Moderator - Rekrut
Budowniczy - Rekrut

Admin - Rekrut

cooltext1551257176.png

Diamentowy blok - 99%
Szmaragdowy blok - 99%
Zloty blok - 99%
Zelazny blok - 99%
Slimeball - 99%
Redstone - 99%
Perla endermana - 99%
Siarka - 99%
Piasek - 99%
Zlote jablko - 99%
Jablka - 99%
Obsydian - 99%
Kox - 99%
Blok Wegla - 99%
Drewno - 99%
cooltext1551259653.png
Cena: 7.38
Okres: Na Zawsze!
Komendy:

/near - Gracze W Poblizu 100 Kratek
10x Sethome - 10x Home
/workbench - Przenosny Crafting
/enderchest - Przenosny Enderchest
/fly - Moze Latac Nie Podczas PvP
/hat - Moze Zalozyc Blok Na Glowe
/feed - Zapelnia Caly Pasek Glodu
/repair all - Naprawia Cale EQ
Kolorowe Pisnie Na Chacie
Rezerwacja Slota - Wbijesz 160/160
/nyan me - Unikalny Efekt Nyan Cata
Post Będzie Edytowany Proszę Go Nie Usuwać!
Powod: Brak Wolnego Czasu
Dajcie 2 Dni Na Uzupełnienie Do
2014-05-08
Z góry Dziękuje!

Opublikowano

Zwykłe gówno dla hajsu, sam robiłem serwery EASY z wielkim dropem, np. 4%-5% na diamenta, ale to już przesada.. na dole są pokazane itemki z kopania po minucie gry na serwerze, zero przyjemności z gry, na moim przynajmniej trzeba było trudu włożyć, żeby wbić troszkę ten 30 lvl czy zrobić kox'a chodź i tak było łatwo, w końcu to był serwer 4FUN, a na otwarciu było 50/50 po 10 minutach, na twoim gównie nikt nie gra prawie, serwer dla dzieci bez życia.. a ten kto to robił pewnie

tak samo, weźcie się lepiej za naukę, koniec roku się zbliża, wyjdźcie na dwór, pogadajcie ze znajomymi czy z dziewczyną, bo ja mam zajęcia, wbijam czasami sprawdzić na MPC, ale co teraz powstaje to po prostu szok.

sqytbp.jpg

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

nawet nie będę na serwer wchodził ale już po opisie widzę że to nie jest nic ciekawego. Taki drop to po 5 minutach sety z diaxów prot 4 miecze super ultra itp.. co za tym idzie szybciej się znudzi. Takie serwery nie mają sensu, 99% dropu i jeszcze takie ity po wykopaniu 1 stone. To przecież nikt tu vipa nie kupi bo widzę że się nie opłaca. Tak jak @up napisał serwer tylko dla hajsu

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

No nie sądzę wasze opinie nie pasują do tego servera możliwe ze opisaliscie inny server co do tego...

server dla $$$ ziomek jesteś śmieszny hahaha VIP 7.38 nie dość ze to to jeszcze na zawsze to ty chyba nie widziales serverow CraftBoard coś takiego i on niby nie jest dla hajsu? Hahah śmiech na scenie dalej nie komentuje twojej oceny bo by mi zajęło 2h.

Opublikowano

No nie sądzę wasze opinie nie pasują do tego servera możliwe ze opisaliscie inny server co do tego...

server dla $$$ ziomek jesteś śmieszny hahaha VIP 7.38 nie dość ze to to jeszcze na zawsze to ty chyba nie widziales serverow CraftBoard coś takiego i on niby nie jest dla hajsu? Hahah śmiech na scenie dalej nie komentuje twojej oceny bo by mi zajęło 2h.

Co do CraftBoard - zgadzam się. Serwery ich są zaniedbane, sam miałem tam kiedyś rangę i próbowałem ogarnąć, ale nic nie wyszło marnemu 'Policjantowi' więc zrezygnowałem, a można z ich serwerów zrobić coś jeszcze lepszego bo widać, że osiedli na laurach :)

@top Taki drop może zachęcić tylko przedział wiekowy <10. Nikt nie lubi czegoś takiego. Zastanówcie się nad zmianą.

Opublikowano

Hmm drop może i zmniejszę musiałbym wszystko usunąć i wgl. <10 lat hmm wyszło dosyć ciekawie ponieważ nie zdarzyło mi się z takimi osobami spotkać zazwyczaj są to ogarnięte osoby z skkf'a mchc lub innych serverow  albo po prostu gracze 14+ zdarzało się 18+ 3-4 osoby hmm.. no nwm czy taka zmiana by przyniosła korzyści z większej ilości osób zawsze ci co napisali komentarze możecie mi pomóc ogarniać servery np. w skriptach jakiś nowościach czy też co można zmienić np. ten drop ;) założę specjalną ankietę do tego zobaczymy wyniki...

Opublikowano

Już nawet Equivalent Exchange 2 nie jest taki OP w porównaniu do tego, no chyba że sety i narzędzia z DM i RM, tego by się nie dało zabić bez podobnego :D

Nie widzę sensu grać, już lepszy sam tryb creative :X

Opublikowano

Minusem takiego serwera jak ten jest to, że bardzo łatwo można uzyskać cenny ekwipunek. Tym samym serwer szybko się znudzi.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...