Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt który daje nam nowy crafting i 1 new itemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam skryptu , a mianowicie na:
1.Taki skrypt który pozwala nam craftować siodło w Craftingu chciałbym żeby to wyglądało tak 

post-1159043-0-25206600-1399406165.png
2.Ten nowy itemek to taki generator kamienia , a mianowicie to działa tak . Budujemy itemek w craftingu , i to jest np: gąbka , gdy ją postawimy na ziemi pojawia sie kamień , i gdy rozwalamy ten kamien , dropi caly czas cobel , i ten kamien nie znika pojawia sie ciągle , i można go rozwalić tylko złotym kilofem . crafting tego itemu ma wyglądać tak :
post-1159043-0-56830300-1399406474.png

z góry dziękuje , daje naj + like

Opublikowano

Twoj skrypt nie działa , pisze tak , Cant Understand , i tam prawie wszystko zaznaczylo za złe

A masz Sk+?

Opublikowano

Twoj skrypt nie działa , pisze tak , Cant Understand  , i tam prawie wszystko zaznaczylo za złe

Spróbuj pobrać skriptplus.

Opublikowano

Spróbuj pobrać skriptplus.

Pobrałem i nic nie dało , muszę zmienić lokalizacje skryptu na nowy crafting , teraz mam tak Plugins/Skript/Scripts/NowyCraft.sk , muszę coś zmienić , bo akurat pobrałem ten plugin

Opublikowano

Pobrałem i nic nie dało , muszę zmienić lokalizacje skryptu na nowy crafting , teraz mam tak Plugins/Skript/Scripts/NowyCraft.sk , muszę coś zmienić , bo akurat pobrałem ten plugin

Daj Logi z konsoli od WŁĄCZENIA SERWERA.

Opublikowano

Daj Logi z konsoli od WŁĄCZENIA SERWERA.

własnie zobaczyłem ze gdy dodalem ten plugin nie odczytalo go w /plugins

Wie ktoś może jak zainstalować Skript + , bo gdyż zainstalowałem go w plugins to go nie odczytuje , inna lokalizacja czy błąd bukkita ?

Ref

Opublikowano

własnie zobaczyłem ze gdy dodalem ten plugin nie odczytalo go w /plugins

Wie ktoś może jak zainstalować Skript + , bo gdyż zainstalowałem go w plugins to go nie odczytuje , inna lokalizacja czy błąd bukkita ?

Ref

Pokaż Logi, może jest niekompatybilny.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...