Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yordl z dwoma mieczami na jungle ? ;d

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj tak sprawdzałem postacie i w sumie nie ma nikogo kto by był zajebisty xD czytaj: TOTALNY ROZPIERDOL.  Po 2. Nie znam nikogo kto ma dwa miecze... Chyba, że kogoś ominąłem :D I tak myślałem na Yordlem z dwoma mieczami na jungle albo topa :) Fajne to by było. Małe gówienko z dwoma swordami nakurwia combosy. Myślicie, że przejdzie ? Jak bym napisał jakiś dokładniejszy plan itp. i wysłał do riotu pomyśleli coś takiego zrobić ? ;d I czy wam widzi się taka postać w lidze ?

Opublikowano

Powiem tak, pomysł jest fajny i chciałbym taką postać w lolu. Jednak Riot już wcześniej planuje postacie i jeśli się nie mylę, to już mają plany na kilka postaci w przód (jednak pewien nie jestem). Mogliby się na tym wzorować troszkę, ale wątpię aby wprowadzili, bo ktoś podesłał plan.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wątpie , żeby przyjeli lecz możesz próbować wysłać , Na topie zbytnio nie gram , więc zdania nie mam ale na jungli owszem , pograłbym czymś takim ;D.

Opublikowano

Shen ma dwa miecze oraz jest top lanerem od biedy ujdzie w jungli B)

AHhh no taaa. Nie pomyślałem o nim. Ale wiesz. Mi chodzi o takie miecze, że wiesz. Miecze  :D A shen tam ma jakies pierdy ;p 

Opublikowano

Warto zawsze spróbować ale wątpie, że przyjmą ale gratuluje pomysłu, życzę powodzenia.

@Up i właśnie taką lulu mało grają :D ( chodzi na suppie jak została stworzona )

Opublikowano

Cos typu 2 miecze nasusa czy raczej takie jak yasuo ma?

Wiesz jak wygląda guinso na obrazku ? ;p To takie dwa miecze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...