Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec darmowych licencji ?

Kevcio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem kto jest tuta idiotą.

Serwer mógł być zablokowany z wielu przyczyn, np. łamanie zasad licencji non-profit.

Czasami zamykają nabór zgłoszeń, ponieważ jest tego zbyt dużo.

Opublikowano

Raczej jest to chwilowe, wcześniej też tak zrobili.

A z tym problemem to zgłoś się do usługodawcy aby zmienił IP twojej maszyny.

Opublikowano

.. nic nie zamykaja to ,ze pisze "This server is blacklisted. Refusing to connect." oznacz ,ze serwer zostal zablokowany bo zlamal zasary licencji non-profit czyli np sprzedawal rangi a na stronie bd otwarte zapewne za kilka dni i patrz w godzinach wieczornych bo u nich jest inny czas 

Opublikowano

Bardzo dobrze robia, narobilo sie 512 slotowych serwerow na ktorych siedzi po 15 osob... 

I co z tego, że 15? żal dupe ściska? ja mam 3 osoby i co?

Co do tematu mój serwer na licencji 512 działa ponad 3 lata nigdy nie był na czarnej liście 

This server is blacklisted. Refusing to connect

Znaczy co napisane, jeśli to błąd oznacza to jedno, że już kiedyś był pod lupą. Jesli nie działa bez licencji na tym ip znaczy dostał bana i tyle.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

I co z tego, że 15? żal dupe ściska? ja mam 3 osoby i co?

Co do tematu mój serwer na licencji 512 działa ponad 3 lata nigdy nie był na czarnej liście 

This server is blacklisted. Refusing to connect

Znaczy co napisane, jeśli to błąd oznacza to jedno, że już kiedyś był pod lupą. Jesli nie działa bez licencji na tym ip znaczy dostał bana i tyle.

Nic mi dupy nie sciska, bo jestem wlascicielem jednego z najwiekszych serwerow w polsce ;) Po prostu walcza z moda na posiadanie wlasnego serwera TS co uwazam za sluszne.

tsmet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...