Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panów i proszę o niezwłoczną pomoc !! Chodzi o to, że nie działają mi cheaty. Zacznę możę od tego, że mam Windows 8. Przeszukałem cały internet w poszukiwaniu Wh i Aimbota, znalazłem tego masę, ściągałem praktycznie wszystko. miałem już OSH , Alpha Evilhook i inne, ale za każdym razem kiedy mam już wszystko poustawiane itd. kiedy włącze grę i wybiorę serwer to albo w trakcie ładowania mapy albo tuż po załadowaniu wyskakuje mi błąd, bodajże, że program iw3mp.exe przestał działać i wyłącza mi grę. Jak temu zaradzić...? Chociaż raz chciałbym zagrać z cheatem ale ten beznadziejny błąd powtarza się za każdym razem. POMOCY !!!!

Opublikowano

lel zrób patcha 1.7 bo 90% tych pieprzonych czitów jest na tą wersję

życzę ci szybkiego bana, bo tacy jak ty psują tą grę, gg wp

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

aktualizuj do 1.7 i aktualizuj PB do najnowszej wersji potem sciagnij byle jaki hack niewykrywalny bo PB juz nie jest aktualizowane na COD 4 a ty FREAKZ wypad jak nie pasuje nazwy forum nie przeczytalem czy jak ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...