Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administratorzy - SPRITE JaRock.pl

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałem sobie w bf4 na serweru Rocka (64) i jakiś admin o nicku Lucky i jakieś tam cyferki kampił całą runde w plotce (ciota) przy bazie, a ja na sniperze pobiegłem do niego, podłożyłem c4 i jeszcze hamsko mu się przed oczy pokazałem.. :D i nagle... JEB! Napisałem na chacie: "NOOB", a on mi wlepił banika :)

POWÓD:

post-818069-0-07450800-1399398897_thumb.png

Dziękuje dobranoc ^^

Ahh, musiałem się tym pochwalić :D

Opublikowano

Ale, że noob? To jest już tak powszechne, że co to jest za dzidzia, jak się obraża xD

Raczej wkurzył się, jak go strololololololowalem :)

Opublikowano

Ale, że noob? To jest już tak powszechne, że co to jest za dzidzia, jak się obraża xD

Raczej wkurzył się, jak go strololololololowalem :)

Może się wkurzył, ale jakbyś nie napisał noob to by Cię nie zbanował.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No ta, ale przecież na chacie każdy siebie obrażał, to dlaczego tylko mnie zbanował, skoro napisałem tylko noob?

W sumie pojajcować sobie troche można B)

Opublikowano

Nie trzeba wchodzić na ich zjebane serwery żeby się o tym przekonać.

Wystarczy obejżeć jakiś filmik remigiusza szmaciaszka jak gra na tym swoim serwerze. Gościu o nicki Brodatv wychwala się jaki to on dorosły i pro a każdy mecz na minusie. Nie ma pojęcia o grze i o czym pisze, nie umie zmieniać map. Zresztą po co ja to pisze :P

@ 2k post :D

Opublikowano

@up, nie, źle piszesz, w żargonie FPS'ów nowy gracz tego gatunku to newbie, noob to beztalencie.

A co do serwerów, tak jak ktoś napisał, wystarczy spojrzeć na filmiki, nigdy nie widziałem tak słabych graczy, naprawdę, na ostatnim filmiku rocka, gdzie wpadł na "najlepszy" pomysł na grę w trybie Rushu to mnie cholera wzięła, to chyba jest najbardziej oczywista taktyka którą wykonał, a żaden z jego sojuszników tego praktycznie nie używał, a przeciwnicy nie potrafili skontrować tak prostej taktyki.

Nie wiem czemu się dziwisz że dostałeś bana, jak admina dostają dzieci które nie mogą ogarnąć że zostały zabite w najgłupszy sposób możliwy w tej grze. Radziłbym omijać serwery "sław" bo najczęściej są zarządzane przez niedorozwoje którym wszystko jedno, czy kogoś zbanują czy nie, bo i tak "tru-widzowie" będą wchodzić na ten serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...