Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam kłopot z pluginami. Potrzebuję pluginy do automatycznego resetu kopalni.

MineResetLite mi nie odpowiada, ponieważ nawet w trybie silent wysyła komunikaty przy ręcznym resecie (a najnowsza wersja pluginu mi nie działa).

W MineReset natomiast znikają mi kopalnie. Co zrobię kopalnie to następnego dnia już jej nie ma w systemie (pod /mine list nic nie ma, robiłem cały tartak i kopalnie 5 razy i nic!).

Natomiast PrisonMine wogóle się nie włącza (jakieś errory wywala - testowałem też na czystym craftbukkicie, a także na takim z podstawowymi pluginami).

Czy znacie jakieś inne pluginy, które mają poniżej wymienione funkcje:

01. Automatyczny reset - czas (do ustawienia, na każdą kopalnie inny, a także z funkcją wyłączenia) i poleceniem

02. Bez powiadomień o resecie (albo wogóle brak, albo możliwość wyłączenia)

03. Możliwość robienia mixów (ile procent jakiego bloku)

04. Przydała by się funkcja synchronizacji zegarów wszystkich kopalni

05. Reset poleceniem nie powinien zerować zegara.

06. Podstawowe polecenia jak lista kopalni, itp...

07. Uprawnienia - op nie ma mieć wszystkiego

Liczę na szybką odpowiedź

Z góry dzięki za pomoc.

(DAJĘ LIKĘ I NAJ)

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Pluginy (z konsoli, więc nie ma kolorków, ale wszystkie są na zielono):

[20:43:44] [server thread/INFO]: Plugins (63): SignColorz, IronElevators, VoxelSniper, PressurePush, mcore, Vault, uSkyBlock, DiagonalBlocks, TeleportBow, ExtensionPack, Chairs, AutoMessage, DamageIndicatorHolograms, QuickTrade, CreateYourOwnMenus, PlayerController, ElectricFence, ColoredTags, BanManager, IMGSender, milkAdmin, RealisticDay, ProSpam, mscBoredAdmin, TimTheEnchanter, Jobs, Citizens, WorldEdit, Skript, CreativeGates, SlowDown, PermissionsEx, MineReset, Lobby, MyCommand, WorldGuard, ChatClearer, ItemDuplicator, MarryMe, Timer, SecretSwitch, Itemizer, CityLanterns, ClearLag, Modifyworld, AutoSaveWorld, CCTV Camera, Essentials, PlotMe, BookShelf, TreasureChest, ChestShop, EssentialsChat, EssentialsSpawn, EssentialsAntiBuild, Multiverse-Core, AuthMe, HolographicDisplays, TouchscreenHolograms, AntiXRay, Factions, Like My Building, FactionChat

W logach konsoli nie ma nic podejrzanego (według mnie). Jeżeli ci będą potrzebne to zrobię restart, ale nie chcę tego robić, bo to serwer publiczny (klopoty dla graczy).

(Liberator 2)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Trzeba lekko zmodyfikować kod pluginu (kod można pobrać ze strony developera).

DEVWEBTEL

(Liberator 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...