Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie z Evelynn

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jungle only..

Polecam isc w AP/Tank. Ale więcej zycia rób.

Tak jak w Elise na LCSsach robili.

Opublikowano

A dziś poszłem ją na topa i nie było źle. Zabijałem miss i tą ognistą(zapomniałem jak ona ma) sam na topie rozwalałem ich evelynn co po chwile „dwa trupy” bez nikogo pomocy(jungler 10 lvl 0 gank O_o) więc na topa się też chyba nadaje .

Opublikowano

Jeśli miałeś miss na topie to jesteś max w brązie, a prawdopodobnie masz <30 lvl, więc to o niczym nie świadczy:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jeśli miałeś miss na topie to jesteś max w brązie, a prawdopodobnie masz <30 lvl, więc to o niczym nie świadczy:)

Powiem ci tak na max mam 21 lvl :) i wtedy grałem pierwszy raz evlin na normalu 20 minucia na topie moje staty to 16/1 i wszystko sam. xD
Opublikowano

W brązie i <30 lvl'em to wszystko jest wszędzie dozwolone:D Uwierz, że gdybyś w chociażby goldzie/platynie tak spickował to byś pewnie miał lipę:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Evelyyn tylko jungle i dużo teraz grają nią pod AD. Nie wiem czemu... Ap wyszła z mody czy jak ? :D Ale widziałem jak Evelyn z botrkiem rozjebała gierke :)

Opublikowano

Evelynn grywalna jest tylko w jungli. W s3 można było nią iść na mida, ale teraz nie sprawdzi się tak dobrze jak wtedy. Ja lubię nią grać ad, chodź jeżeli twój team potrzebuje ap możesz iść ap, potrzebuje tanka możesz iść jak otank.

Opublikowano

Evelynn po zmianie mety już dawno temu to tylko las. Na początku budujesz Lizarda, butki a potem idziesz w tanka 3/4 itemy w zależności od potrzeb grupy.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...