Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dlaczego komputer mi się przycina?

zikkik

Pytanie

Opublikowano

Gram np. w battlefield 3 i co jakiś czas mi się przycina i odcina i po jakimś czasie znowu dzieje się tak od niedawna co mogę z tym zrobić?

130112090110516685_f14_0.jpg

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że się Tobie muzyka na YT ścina może nie być wcale z twojej winy. YT teraz tak wariuje, że mimo dobrego łącza internetowego oraz mocnego kompa filmy się powoli buforują czy nagle wyłączają.

(Sporo moich znajomych oraz ludzi w internecie jeszcze nie tak dawno na to narzekało.)

Jeżeli dawno tego nie robiłeś wyczyść porządnie swoją "budę" kurz, który się osadza w środku znacznie spowalnia prace kompa. Tak jak już wcześniej pisali bez nazwy podzespołów oraz ich temp. w pracy ciężko Ci poradzić. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Podaj podzespoły oraz screeny z programu HWMonitor podczas gry.

Dzięki kiecek że mnie wyręczyłeś :D.

Do autora, wróżkami nie jesteśmy więc nie wiemy czy ty tam przypadkiem na pentiumie nie grasz w bf3.

PS. są takie osoby :D.

graphic.png
Opublikowano

Dobra zrobię tego screena tylko jak mówie nawet w tej chwili słucham se na yt muzyki i gram w Heroes III i mi się nuta ścina a naładowane całe

Opublikowano

Podaj podzespoły oraz screeny z programu HWMonitor podczas gry.

znaczy się to tylko przykład bo np. na yt to oglądam i się przycina a jak tera grałem w BF to taki spadek fps był

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...