Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evelynn niewidzialność

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś niewidzialny do póki nie przekroczysz zasięgu i Cie ktoś zobaczy/nie zaatakuje Cie ktoś, bądź póki nie stawią pink warda.

Gdy jesteś na niewidzialności i dasz W, to przestajesz być niewidzialny :P Jak stajesz się 'widzialny' na pasywce odlicza Ci się czas do stania się niewidzialnym.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ale gdy czytam co daje pasywka to jagby jestem niewidzialny dla minionów a gdy zobaczy mnie przeciwnik i wart to mnie widać. Sorry ale poproszę o szczegółowe wypowiedzenie.

(jeżeli zrozumiem dam like :))

Opublikowano

Jestes widzialny tylko jesli tuerret, gracz lub pink ward cie zobaczy, tzn bedziesz w ich zasiegu. Jesli przejdxiesz obok miniona to nadal cie nie widac.

Opublikowano
Bierna: Gdy Evelynn nie uczestniczy w walce, wchodzi w tryb ukrywania się, za sprawą którego jest ona widoczna jedynie dla bohaterów znajdujących się w pobliżu lub poprzez totem wizji.

Wystarczy przeczytać opis skilla. Co w tym trudnego do zrozumienia ? Nawet jak jesteś nie widzialny to masz okrąg wokół siebie pokazujący obszar w którym Cie ktoś nie zauważy. Jeśli cel znajdzie się w środku okręgu to Cie zauważy, z tego co wiem nawet jeśli już jest blisko okręgu pokazuje się wykrzyknik nad evelinka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...