Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Curse Voice

michaal19995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dostałem właśnie dziś klucz do CV. Jest on legalny czy nie,bo widziałem jak rito coś tam zastrzegał przed używaniem tego programu. Mam jeszcze pytanie, da jakoś zmienić język w nim na polski? I jeszcze ostatnie pytanie. W jaki sposób on działa?

Opublikowano

Jest legalny, lecz usunęli z niego timery barona, dragona oraz ulti sojuszników został tylko czat głosowy.

Opublikowano
Co za tym idzie, dwa elementy Curse Voice nie są dozwolone w aktualnej polityce dotyczącej programów trzecich:

1. Automatyczne timery: podczas gry nasz team projektujący grę nadal szuka ew. rozwiązań w kwestii dodania wbudowanych timerów do League of Legends zgadzamy się z wieloma z was że posiadanie takowych daje przewagę i tworzy różnicę pomiędzy tymi, którzy ściągnęli takowy addon i korzystają z timerów i tymi, którzy nie ściągnęli i nie jest to akceptowalne.

2. Zautomatyzowane połączenia głosowe: nie mamy nic do graczy korzystających z komunikatora głosowego w Curse Voice (czy w innym komunikatorze głosowym) aby koordynować rozgrywkę ze znajomymi w grze, ale gdy aplikacja zaczyna bezpośrednio łączyć Ciebie z dziesiątkami graczy przez niefiltrowane i niemożliwe do śledzenia połączenie, to może mieć negatywne skutki w przestrzeni w której nie będziemy w stanie pomóc. (np. wycieki danych)

Jak dla mnie to punk drugi dalej jest niespełniony. W teorii ban może być, ale tak samo jest z bolem...

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...