Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co doda nowy patch czy będzie to Braum i strony na runy tańsze?

Słyszałem, że patch ma być w środę czyli jutro, tak Gamus bodajże pisał w moim temacie o stronach.

Napiszcie kiedy będzie patch i co doda, głównie obchodzą mnie strony na runy tańsze.

Opublikowano

Patch z środy na czwartek po mojemu nie wprowadzi on nowego bohatera wprowadzi nerfa w flare 

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Jak zwykle drobne poprawki tzw. '' bugów '' ,drobne zmiany w bohaterach i też te duże.

Nerf flary masz zapewniony.

Informacje o runach masz zawartą w oknie league of legends ,gdy go włączasz.

Może jeszcze jakiś buff danego przedmiotu się pojawi.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Up ja nie widzę tej informacji o runach ;/

Patch będzie ze środy na czwartek czyli korzystać się z niego dopiero będzie w czwartek, tak?

Opublikowano

"Przywoływacze, 07/05/2014, o 01:30 czasu polskiego, kolejki rankingowe zostaną wyłączone w przygotowaniu do patcha 4.7. O 03:00 czasu polskiego, serwery zostaną wyłączone, wszystkie jeszcze trwające mecze zakończą się remisem, a statystyki z nich nie zostaną zapisane. Przerwa nie powinna potrwać dłużej niż 6 godzin."

Opublikowano

Właśnie bo tam piszę 1:30 w nocy 7 maja a 7 maja noc będzie dziś, więc to chyba ze wtorku na środę czyli z dzisiaj na jutro ?

Opublikowano

Właśnie bo tam piszę 1:30 w nocy 7 maja a 7 maja noc będzie dziś, więc to chyba ze wtorku na środę czyli z dzisiaj na jutro ?

W nocy dzisiaj .......

Opublikowano

jak teraz patch notes wychodzą? kiedys chyba pojawiały się przed aktualizacja.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

@up Ty się pierw naucz czytać jedni piszą w środę, a jedni w czwartek to komu mam wierzyć -.-

Będzie w czwartek bo jeżeli mówią ze będzie w środe a jednak go wtedy nie było to chyba znaczy że ci co mówią ze będzie w czwartek mówią prawde lecz w czwartek może tez nie być ale na 90% będzie.
Opublikowano

jak myślicie wprowadzą brauma czy nie?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Jak przeczytałem opis patcha jutrzejszego bodajże to nic nie znalazłem o runach, więc jutro ich nie będzie? ;/

Chodzi mi o tańsze strony na runy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...