Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Afkerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema 

Czy wy też zauważyliście przyrost afkerów w Lolu ? Nie wiem czy tylko ja mam takiego pecha w ciągu ostatnich trzech dni rozegrałem około 10 meczów w 8 trafił się przynajmniej 1 afker. 

Zazwyczaj gra z afkerem wygląda tak, w momencie 20 minuty pisze "Wybaczcie wychodzą nie reportujcie mnie" nie pisząc też czemu wychodzi, są też przypadki kiedy gracz słabo gra i wychodzi bo uznaje ze już nie wygramy lub w teamie dochodzi do kłótni i gracz obrażony wychodzi nic nie pisząc.

Dzisiaj miałem śmieszny przypadek, przez 20 minut praktycznie nikt nic nie pisał na czacie wydawało się ze tą grę wygramy.Nagle gracz z przeciwnego teamu na czacie globalnym napisał "Yasuo afk plis report" zaraz potem Yasuo z mojego teamu napisał coś w stylu "Ej to nie sprawiedliwe oni mają teraz słabszy team" i sam wyszedł.Specjalnie się nie przejąłem bo i tak mieliśmy duże szanse na wygraną  ale w momencie kiedy Zac ks Shaco killa doszło pomiędzy nimi do kłótni.Shaco wyszedł z gry...

Chwilę potem wyszła z gry Zyra z przeciwnego teamu z nie wiadomych mi powodów. 

Mecz niestety przegraliśmy co było przesądzone w momencie wyjścia mocno na feedowanego shaco.

j5layy.jpg

Moim zdaniem powinni zwiększyć kary dla afkerów, a waszym ?

49yxrs.png

Opublikowano

Bo ta gra jest 4play. 

Pewnie jakieś dzieciaki miały iść na obiadek czy czego dusza zapragnie i gierkę musieli wyłączyć. 

Nie martw się riot i tak nic z tym nie zrobi, ale jak już miałby robić to tak jestem Za! Aby takich afkerów banowali jedno dniowym banem czy ostrzeżeniem.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jest wiosna, ludzie coraz częściej wychodzą na dwór, więc jak po niego przyszedł kumpel to czemu miał nie wychodzić bo gra ważniejsza?

Nie samym lolem człowiek żyje, a że Ty tak płaczesz o tych afk'ów to ich reportuj i tyle.

-Nie ma takiego czegoś jak sezon na afk'erów.

Opublikowano

Jest wiosna, ludzie coraz częściej wychodzą na dwór, więc jak po niego przyszedł kumpel to czemu miał nie wychodzić bo gra ważniejsza?

Nie samym lolem człowiek żyje, a że Ty tak płaczesz o tych afk'ów to ich reportuj i tyle.

więc w takich sytuacjach nie gra się rankedów i nie psuje innym gry bo np. w innym województwie może teraz padać i z dworu nici.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Siema , osobiście jestem za autorem , od wczoraj zagrałem 8 gier rankingowych na poziomie plat 5 , w 8 meczach za każdym razem mialem afka i graliśmy 4v5 . Jest to troche chore że riot nic z tym nie robi. Bardziej ukażą flejmera niż afkera.

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Co to kurwa za argument, że jest wiosna?

Lol to gra 5v5 a nie kurwa 4v5.. Jakim prawem ktoś ma przegrać bo jakiś seba nie ma telefonu i przychodzi po kolege z dupy co my w PRL żyjemy?

Nie samym lolem człowiek żyje ale jak chce zagrać to na poziomie a nie z debilami którzy idą afk bo tak.

Za leave z rankeda ban na tydzien/miesiac/2miechy/polroku/perm

Za normale bany na dzień 

I moment by się odechciało leavów

Opublikowano

Afkerów zawsze było tyle samo, wszystko zależy od twojego szczęścia lub nieszczęścia... Bardziej wkurwiające są lagi i crashe spowodowane afrykańskimi serwerami riotu :/

W sumie nie wiem co gorsze... Jungler z flarą, czy afker... Ostatnio pojawiła się zjebana moda na pickowanie junglera i farmienie jungli 24/7, bo "flara", a gdy staty zaczynają wyglądać 3:30 dla przeciwnego teamu to owy jungler zaczyna flejmić jaki to jego team jest zjebany...

Ech, mam nadzieje że z którymś patchem skasują ten syf, albo znerfią go tak że ludzie przestaną grać z flarą, bo debili coraz więcej, 2 razy promo do platyny dzisiaj wryłem przez takie chore akcje jak flara na wukongu/lee sinie, po prostu siadam na pysk -_____________-

A co do tłumaczenia że wiosna, kumpel, dziewczyna, matka, ojciec, patelnia, uj wie co, jest serio, ale nie na miejscu, bo taki zjeb marnuje dobre 30-40min pozostałym 4 osobom w teamie + kolejne tyle na odrobienie starty LP, jak dla mnie Riot powinien banować tych co wychodzą z gier, 2-3 wyjścia i ban na tydzień, a potem na miesiąc i perm, niech afczy w metinie...

Opublikowano

a jak by ci cos wypadlo albo internet rozlaczylo albo bys na zawal padl to co? sa rozne sytuacje i nic na to nie poradzisz afkerzy byli sa i beda a poza tym jaki masz ból dupy skoro to normal?

Opublikowano

Co to kurwa za argument, że jest wiosna?

Lol to gra 5v5 a nie kurwa 4v5.. Jakim prawem ktoś ma przegrać bo jakiś seba nie ma telefonu i przychodzi po kolege z dupy co my w PRL żyjemy?

Nie samym lolem człowiek żyje ale jak chce zagrać to na poziomie a nie z debilami którzy idą afk bo tak.

Za leave z rankeda ban na tydzien/miesiac/2miechy/polroku/perm

Za normale bany na dzień 

I moment by się odechciało leavów

wypierdala mi internet i co, ban na tydzień? :D

afk to afk, na pewno jakiś powód miał, w niższych dywizjach to normalne, natomiast wyżej już jest lepiej, ja w swojej karierze platyna + nie spotkałem jakoś od 2 tygodnia afka u siebie na rankedzie, jest dobrze.

Opublikowano

afk to afk, na pewno jakiś powód miał, w niższych dywizjach to normalne, natomiast wyżej już jest lepiej, ja w swojej karierze platyna + nie spotkałem jakoś od 2 tygodnia afka u siebie na rankedzie, jest dobrze.

Tak, kogo obchodzi twój internet.Mało razy dostałem bana za leavy jak miałem gówno internet i ping 2k+ ?(musimy coś obgadać tak wgl. bo odjebales dziwna rzecz ostatnio-.-)

Też w platynie nie spotkalem afka, przynajmniej w moim teamie

Opublikowano

a jak by ci cos wypadlo albo internet rozlaczylo albo bys na zawal padl to co? sa rozne sytuacje i nic na to nie poradzisz afkerzy byli sa i beda a poza tym jaki masz ból dupy skoro to normal?

No mam ból dupy, co z tego ze tryb gry to normal ? 

Nie tylko w lolu dywizja się liczy,  więc nie będę grał cały czas rankedów.Jeżeli w co 2 meczu w ciągu dnia trafił by ci się przynajmniej 1 afker to ty byś się nie wkurzył ? 

No może ty jesteś w platynie i to wyccarujesz ale póki co ja nie jestem i mocno mi taki afker utrudnia grę.

Inna sprawa ze człowiek wchodzi na normala po to by potrenować np grę jakąś postacią i przygotować się na rankeda a tu trafiają się tacy afkerzy.

No ok, wywala ci internet raz albo 2.Co robisz ? pewnie starasz się wrócić do gry ale może być tak ze internet ci padnie na dłuższy czas i na mecz już się nie załapiesz.To potrafię zrozumieć ale jeżeli typek piszę ze wychodzi bo uznał ze tego się już nie wygra albo zaczyna się z kimś kłócić o linie i kłótnie przegrywa co skutkuje wyjściem z gry to jak się nie wkur*** ?

Jeżeli ktoś wychodzi często, np opuścił w ciągu tygodnia 5 meczy to niech dostanie bana na tydzień.Jeżeli ma słaby internet to niech przejdzie na simsy. 

49yxrs.png

Opublikowano

Ale jak ci wypierdala internet to po jakimś czasie i tak wrócisz i postarasz się odrobić , a afki Typu "Mamo ale gram" albo "Cześć seba , chodź pograć w gałe" nie wracają , mam nadzieje że jak ich kiedyś coś przejedzie to też im puls nie wróci :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...