Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , od dłuższego czasu siedzę w s3. Chciałbym z niego wyjść , gdyż denerwują mnie ciągłe trolle i afk przez które moge spaść. Możecie podać najlepsze skrypty no vip , na postacie którymi można łatwo wygrać grę. Chodzi mi głównie o takie linie jak mid , top i support bot.

Od razu jak można do link do polecanego skryptu.

Opublikowano

Na free userze nic nie zrobicie. Aż tak żal wam wydać 30 zł? Bez Vipa prawie wszystkie skrypty to gówno, może SAC - Revamped pomoże w orbwalku i lasthitach.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Na free userze nic nie zrobicie. Aż tak żal wam wydać 30 zł? Bez Vipa prawie wszystkie skrypty to gówno, może SAC - Revamped pomoże w orbwalku i lasthitach.

Za 15 zł jest też Vip :)

Opublikowano

Gdy włączam bol studio , wyskakuje   You are missing Direct X Redist (June 2010), please download and try again.

Gdy szukałem w google nic takiego nie znalazlem T.T. Jakbyscie mogli pomoc w tym , bylbym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Tak jak mówiłem wyżej. Przez te 2 linki, które podałem, ściągasz 2 pliki i instalujesz je w miejscu zalecanym przez instalator. Te dwa pliki to aktualizacje bibliotek, traktuj to jako osobny program i nie wrzucaj do folderów Bol-a.

Opublikowano

Katarina, The Sinister Blade

SAC:Revamped

DatYasuo

@Matitogej

Sciągnąłeś oba pliki i zainstalowałeś?

Masz zainstalowanego frameworka 4.5?

Spróbój przeinstalować sterowniki karty graficznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...